Ginekolog za preporuku

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jelena_vms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ginekolog za preporuku

Post od jelena_vms »

Punih 8 god. sam kod istog ginekologa Dr. Dragan Budakov radi u Betaniji u Novom Sadu i privatno u ordinaciji Marić. Radio mi je dve kiretaže zbog uginuća ploda. Vodio mi je posle toga dve trudnoće i porodile su me babice kako i treba da bude. Nikada mi nije zakazivao porođaje kako to drugi rade da bi unovčili svoju noćnu smenu. Niti je prvi javio mom suprugu da sam se porodila. Svi znamo za te priče. Redovno idem na kontrole on je moj ginekolog i moja preporuka svima koji traže pravog stručnjaka i doktora koji nije zaboravio da je čovek kao i svi mi.
Korisnikov avatar
traktor
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 5:16 pm
Kontakt:

Post od traktor »

za dr veinovica kazu da je naj naj
mada ja idem kod brigite bingold isto u poliklinici maric, i prezadovoljna sam
i naravno, doktorka u perinatal-u :)
jelena_vms
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am

Post od jelena_vms »

Dr. Veinović je stručan u proceni vašeg materijalnog stanja i ako proceni da može dobro da vas unovči imaćete "najboljeg doktora" na svetu. Dr. Brigitu sam sretala u Mariću uvek je odmerena i prijatna. Na ekspertni uz sam išla kod Dr. Novakov pregled traje po 20min nekada i duže moja beba nije htela da otvori šaku tako da nije mogla da mu izbroji prstiće, pregled je trajao sve dok nije izbrojala pet prsića nije mi dala da ustanem niti je ijednog momenta izgubila strpljenje.
*Tara*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 7:58 pm

Post od *Tara* »

Perinatal - dobra doktorica,Vejnovic dere kozu sa ledja,a za one koje ne mogu da zatrudne Genesis dr. Kopitovic :wink:
Slika
tana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2007 9:48 pm

Post od tana »

Dr Vejnovic je spasao i moju bebu i mene i jos jednom mu VELIKO HVALA! I to bez ikakvog "dranja koze sa ledja i unovcavanja"! Cak naprotiv!
*Tara*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2007 7:58 pm

Post od *Tara* »

Pa to ti kazes iz svog iskustva,ja pricam za neka koja su bila takva :wink:
Slika
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Kakva je ovo tema"preporucujem lekara" ili "ne preporucujem" :roll:
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

Ja cu na 2, ekspertni UZ da idem kod dr Vejnovica,...
ovaj UZ kod njega kosta 7000 din, sa tim sto dobijete i pregled na 3d/4d UZ, snimanje na cd, slike...
U obicnoj privatnoj ordinaciji sam radila obican UZ za 2200 din, + analize krvi ( double test) 2500 din= 4700, i ako dodamo na to cenmu 3D UZ eto ga 7000 din.. jer se dobro zna da je 3D oko 5000 din,..
ja tu ne vidim "deranje"
Uostalom svi odlucuju da li ce privatno ili nece,.. Ali mislim da covek u nekim situacijama mora da odvoji za ovako nesto, u pitanju je zivot i zdravlje.. A misljenje da je on skup--- pa niko nikoga ne tera da negde ide...
Ja sam samo cula da je dobar strucnjak, i da je mnogima pomogao u lecenju neplodnosti... Ne mora on da vam vodi trudnocu, mozete da odete jednom kod njega na pregled i gotovo...
@andjela@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 09, 2008 6:07 pm

Post od @andjela@ »

Fimka napisao:Ja cu na 2, ekspertni UZ da idem kod dr Vejnovica,...
ovaj UZ kod njega kosta 7000 din, sa tim sto dobijete i pregled na 3d/4d UZ, snimanje na cd, slike...
U obicnoj privatnoj ordinaciji sam radila obican UZ za 2200 din, + analize krvi ( double test) 2500 din= 4700, i ako dodamo na to cenmu 3D UZ eto ga 7000 din.. jer se dobro zna da je 3D oko 5000 din,..
ja tu ne vidim "deranje"
Uostalom svi odlucuju da li ce privatno ili nece,.. Ali mislim da covek u nekim situacijama mora da odvoji za ovako nesto, u pitanju je zivot i zdravlje.. A misljenje da je on skup--- pa niko nikoga ne tera da negde ide...
Ja sam samo cula da je dobar strucnjak, i da je mnogima pomogao u lecenju neplodnosti... Ne mora on da vam vodi trudnocu, mozete da odete jednom kod njega na pregled i gotovo...
ja radila ekspertni prosle nedelje,45oo din,dobila sam samo jednu slicicu i papir sa merama na kojem pise 2D,a receno mi je da ce mi raditi 3D.
nikakav cd nisam dobila.na kraju pojma nemam koji mi je radjen
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

kod koga si radila?
Ekspertni ne podrazumeva 3D, nego da ga radi ekspert... a moze i na obicnom... moj prvi ekspertni u 12. nedelji je uradjen za 2200 din na obicnom UZ, nista posebno, a sledeci hocu da idem negde gde imaju i 3D pa da bude sve u kompletu!

Koja si nedelja? Da li ti je ovo prvi ekspertni UZ?
@andjela@
Novi član
Novi član

Post od @andjela@ »

Fimka napisao:kod koga si radila?
Ekspertni ne podrazumeva 3D, nego da ga radi ekspert... a moze i na obicnom... moj prvi ekspertni u 12. nedelji je uradjen za 2200 din na obicnom UZ, nista posebno, a sledeci hocu da idem negde gde imaju i 3D pa da bude sve u kompletu!

Koja si nedelja? Da li ti je ovo prvi ekspertni UZ?
dr.pjevic
prvi mi je ekspertni,a nedelja sam po menstruaciji 25 a po ultrazvuku 23
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

a nisi radila ekspertni izmedju 11-14 nedelje? Nisu ti vadili krv za double test? merili nuhalni nabor bebe?
@andjela@
Novi član
Novi član

Post od @andjela@ »

Fimka napisao:a nisi radila ekspertni izmedju 11-14 nedelje? Nisu ti vadili krv za double test? merili nuhalni nabor bebe?
radila dva obicna ultrazvuka,i vadila krv,mokracu.
Fimka
Aktivan član
Aktivan član

Post od Fimka »

A koje vadjenje krvi? obicno ili su ti racunali one rizike?
@andjela@
Novi član
Novi član

Post od @andjela@ »

obicno vadjenje
Odgovori