POVISENI HOLESTEROL

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Herbalife
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 10:08 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Ima za sve resenje

Post od Herbalife »

Nije holesterol tako strasan kada ga nemas. Moja majka je imala holesterol od kada je bila devojka sada sa 62 godine je u granicama normale. Ukoliko zelite blo kakvu pomoc mozete mi se javatiti na [email protected]
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

Herbalife, pa ti imas pomoc za sve. Da nije u pitanju caroban stapis ili naplacujes posto trazis da ti se ljudi obracaju na pp :evil:
kzoja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 13, 2007 8:15 am

Post od kzoja »

Čula sam za neke nove tablete na biljnoj bazi za holesterol. Zovu se HOLESTOP. Kažu da su efikasne. Ja ih nisam probala ali nameravam.
Korisnikov avatar
jesy
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 01, 2008 6:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

caoss

Post od jesy »

posho me je KZOJA odushevila sa dijetom od pirinca,i tamo sam cheshce na forumu vidim da trazhite lek za holesterol,evo ja cu vam izdiktirati ovo pa mozhda nekom i pomognem, :D :D :D bilo bi mi drago,ovaj recept sam cula od pacijenata 100 gr susama, 100 gr lana, 100 gr sirova golica[to se ispece],100 gr suncokreta,100 gr cimeta,100 gr kokosa i 100 gr badema sve to samleti u blenderu i piti nashtine jednu veliku kashiku razmucenu u 2 dl jogurta ili kis.mleka mesec dana pa onda uraditi analize.pozzz
nije srecan onaj ko ima shta zheli,
nego onaj koji ne zheli ono shto nema
Odgovori