Prelazak sa jednih na druge pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jedinajelena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 8:07 pm

Prelazak sa jednih na druge pilule

Post od jedinajelena »

Vec 3 meseca koristim Yasmin pilule za kontracepciju,ali su mi skupe,a zbog promene dijagnoze moram da placam punu cenu.Zanima me da li je preporucljiv prelazak na Legravan pilule koje su znatno jeftinije,ali su po sastavu razlicite od Yasmina?
Hvala
Pozdrav
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Nemam iskustva sa tim pilulama, ali u prospektu kazu:
Prelazak sa drugih pilula za kontracepciju: obavezna konsultacija sa lekarom.
http://www.galenika.co.yu/proizvod.asp?sifra=FGL0495

Ja sam sa Diane 35 presla na Jeanine bez prethodne konsultacije sa ginekologom, jer sam u prospektu za Jeanine procitala da moze. Ne znam zasto ovde kazu da je konsultacija obavezna, ali valjda bolje znaju, oni ih proizvode :wink:
Shmizla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Shmizla »

mislim da bi bilo pametno bar da pitas lekara sta misli o tome..idi na sajt www.21dan.com i tamo mozes naci telefon call centra...pa ako vec ne mozes da pitas svog ginekologa,pitaj njihovog sta misli o tome
Rada Q
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Rada Q »

Pitaj ginekologa, ali mislim da mozes i da znas da bar meni ogvovara Legravan, nikakavih problema nisam imala sa njim, a pijem vec 5 godina tj. sada pijem Mikrogenon, koji ima ista svojstva, jer Legravan do sad nije pio u prodaji. Ako si iz Bg. napisi mi u kojoj apoteci si ga nabavila.

Ako bilo ko zna neka javi.
Odgovori