Vec 3 meseca koristim Yasmin pilule za kontracepciju,ali su mi skupe,a zbog promene dijagnoze moram da placam punu cenu.Zanima me da li je preporucljiv prelazak na Legravan pilule koje su znatno jeftinije,ali su po sastavu razlicite od Yasmina?
Hvala
Pozdrav
Prelazak sa jednih na druge pilule
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 11, 2007 8:07 pm
Nemam iskustva sa tim pilulama, ali u prospektu kazu:
Ja sam sa Diane 35 presla na Jeanine bez prethodne konsultacije sa ginekologom, jer sam u prospektu za Jeanine procitala da moze. Ne znam zasto ovde kazu da je konsultacija obavezna, ali valjda bolje znaju, oni ih proizvode
http://www.galenika.co.yu/proizvod.asp?sifra=FGL0495Prelazak sa drugih pilula za kontracepciju: obavezna konsultacija sa lekarom.
Ja sam sa Diane 35 presla na Jeanine bez prethodne konsultacije sa ginekologom, jer sam u prospektu za Jeanine procitala da moze. Ne znam zasto ovde kazu da je konsultacija obavezna, ali valjda bolje znaju, oni ih proizvode

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
mislim da bi bilo pametno bar da pitas lekara sta misli o tome..idi na sajt www.21dan.com i tamo mozes naci telefon call centra...pa ako vec ne mozes da pitas svog ginekologa,pitaj njihovog sta misli o tome
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 02, 2008 2:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pitaj ginekologa, ali mislim da mozes i da znas da bar meni ogvovara Legravan, nikakavih problema nisam imala sa njim, a pijem vec 5 godina tj. sada pijem Mikrogenon, koji ima ista svojstva, jer Legravan do sad nije pio u prodaji. Ako si iz Bg. napisi mi u kojoj apoteci si ga nabavila.
Ako bilo ko zna neka javi.
Ako bilo ko zna neka javi.