Da ne ubije sutra nekoga recimodraganvma napisao:Pa Severus, zar ideja "dzabe veza ako nema kvalitet" nije ideal, pre bih rekao utopijaSta ce mu znanje ako ima vezu?
![]()
klinici lekar
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Slazem sa sa vama drage kolege,sta ce kome znanje ako ima veze
sta meni vredi sto imam dobar prosek i znanje a nemam veze da se zaposlim,strasno.Sada sam u fazonu farm.smarala jer daj sta das i kad vidim ko je sve poceo da radi od mojih kloega sa faxa muka mi je.a kad me vide u fazonu su kao tooooo radis.ma mars svi u plm.
Razocarala sam se u nacin funkcionosanja zdravstva i ipak nije sve u belom mantilu....

sta meni vredi sto imam dobar prosek i znanje a nemam veze da se zaposlim,strasno.Sada sam u fazonu farm.smarala jer daj sta das i kad vidim ko je sve poceo da radi od mojih kloega sa faxa muka mi je.a kad me vide u fazonu su kao tooooo radis.ma mars svi u plm.
Razocarala sam se u nacin funkcionosanja zdravstva i ipak nije sve u belom mantilu....

Ma, bice bolje, samo sto nije...

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am
katastrofa. . . .
drage kolege, ja sam iz NS. . . Ni ovde ne cvetaju ruže, kao ni kod vas. Sve je namešteno i sve se zna unapred, tako da veliki deo kvalitetnih ljudi koji su samnom studirali nije uspeo da se zaposli u struci nego se sad vozika po ravnici pokušavajući da uvali lekove lokalnim lekarima . . . Užas.
A ondaK se malo raspitate. . . pa se još više ubedačite kad saznate kako neko koje završio npr neki od privatnih fakulteta radi u nekoj firmi gde ima početničku platu od oko 70-ak červenih
užas . . . odo' u inostranstvo
A ondaK se malo raspitate. . . pa se još više ubedačite kad saznate kako neko koje završio npr neki od privatnih fakulteta radi u nekoj firmi gde ima početničku platu od oko 70-ak červenih

užas . . . odo' u inostranstvo
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 11, 2007 1:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: katastrofa. . . .
Mozda to inostranstvo i nije losa ideja...
Moji prijatelji su pre 20-tak dana otisli za Australiju i super im je,jos malo pa cemo i mi tamo ..
pozz
Moji prijatelji su pre 20-tak dana otisli za Australiju i super im je,jos malo pa cemo i mi tamo ..
pozz