KOKSAKI VIRUS-DETALJNO...
Interesuje me sta mislite o mojem stanju i sta da radim dalje
od Nove godine imam Arrhythmia ventricularis, nosila sam holter i ovako izgleda 46-197/min prosecne 8o/min zabelezene neujednacene VES monomorfne sa epizodama bigeminije (2145} i SVES 2566 posle ovoga mi je dg Arrhythmia cardie. Radila sam nalaze na stitnu zlezdu i uredu je ,krvna slika dobra povisena je sedimentacija 21, poslana sam na torlak na viruse coxackie i adeno viruse evo i nalaza
influenca A 1/8 =
influenca B 1/8 =
Adeno virusi 1/8
COXSACKIE nalaz
CB1 1 16
CB2 1 128
CB3 1 64
CB4 1 128
CB5 1 64
Da napomenem da mi i dalje preskace srce , pijem propefen i magnezijum.
Molim vas da mi kazete sta mislite o ovim nalazima i kakav mi je nalaz coxsackia
Unapred zahvalna!!!
od Nove godine imam Arrhythmia ventricularis, nosila sam holter i ovako izgleda 46-197/min prosecne 8o/min zabelezene neujednacene VES monomorfne sa epizodama bigeminije (2145} i SVES 2566 posle ovoga mi je dg Arrhythmia cardie. Radila sam nalaze na stitnu zlezdu i uredu je ,krvna slika dobra povisena je sedimentacija 21, poslana sam na torlak na viruse coxackie i adeno viruse evo i nalaza
influenca A 1/8 =
influenca B 1/8 =
Adeno virusi 1/8
COXSACKIE nalaz
CB1 1 16
CB2 1 128
CB3 1 64
CB4 1 128
CB5 1 64
Da napomenem da mi i dalje preskace srce , pijem propefen i magnezijum.
Molim vas da mi kazete sta mislite o ovim nalazima i kakav mi je nalaz coxsackia
Unapred zahvalna!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 4:38 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Е овако боловао сам од овог вируса пре годину дана,и сада сам га први пут проверио и изгледа да се опет вратиоали сад имам недоумицу око два Coxsackie,па ако неко може да ми помогне око тумачењеа та два Coxsackie.У питању су Coxsackie-B IgM који је у нормали 30-50 а ја га имам <30 и Coxsackie-B IgG који је у нормали 80-100 ја га имам 140.Е сад видим ја да овај други повишен за 40 али незнам сад који је то и незнам која је разлика у ова два иста Coxsackie.И још имам питање за један вирус,а то је Epstein-Barr IgM нормала му је од 0.8-1.1 а ја га имам 1.48, и овај други Epstein-Barr IgG нормала му је 0.85-1.15 а ја га имам 4.02.Тако да ми треба објашњење за ова два вируса и која је разлика између тог са IgM i IgG и код једног и код другог вируса.Хвала
Ja sam vec pisala ovde na forumu.Moj sin je imao koksaki B u novembru 2006 i on je imao dijareju, malaksalos t, umor, nije mogao da se popne uz stepenice , a po nekad nije imao snagu da ode do WC .Tada je imao nepunih 6g. Srce je bilo i sad je u redu.On je dobio izliv u kuku , sa kojim se do danas borimo.(hramanje, bol u nogama )
Na zalost ni do danas lekari ne znaju da li je koksaki bio okidac pa sad zato ima ovo stanje kao posledicu.Drugi tvrde da kolicina koksaki virusa koji je on imao nije uopste moglada izazove te probleme.
On je imao prema ovdasnjim merilima titar 55 a normalno je 50
Mi smo se pridrzavali svih uputstava pa on nije isao u kolektiv mesecima, slabo se kretao, puno odmarao, vitamini, todoxin,voce , sokovi , puno odmora ,odlazak na vazduh.Letos je bio u Sokobanji( preporuceno da posle koksakija ne ide na more)
Sada se on krece bez zamora , nema posledica po srce .Jedino su ostali izlivi u kukovima i povremeno hramanje.
Na zalost ni do danas lekari ne znaju da li je koksaki bio okidac pa sad zato ima ovo stanje kao posledicu.Drugi tvrde da kolicina koksaki virusa koji je on imao nije uopste moglada izazove te probleme.
On je imao prema ovdasnjim merilima titar 55 a normalno je 50
Mi smo se pridrzavali svih uputstava pa on nije isao u kolektiv mesecima, slabo se kretao, puno odmarao, vitamini, todoxin,voce , sokovi , puno odmora ,odlazak na vazduh.Letos je bio u Sokobanji( preporuceno da posle koksakija ne ide na more)
Sada se on krece bez zamora , nema posledica po srce .Jedino su ostali izlivi u kukovima i povremeno hramanje.
Ustanovljeno mi je da imam adeno virus tj Arrhythmiacardis St post myacarditidem. Vadila sam krv na torlaku na adeno i koksaki viruse, i doktor mi kaze da mi je titar za koksaki mali i da to nema veze a titar je CB1 1:16
CB2 1:128
CB3 1.64
CB4 1:128
CB5 1:64
Zanima me sta vi mislite i da li to moze da prodje uz terapiju za adeno zajedno prepisan mi je propafen 3 puta na dan i reko mi je da mirujem i nenosim tesko, sto nisam u mogucnosti jer imam dvoje male dece.Pisala sam vec pa mi niko nije odgovorio, unapred zahvalna!!!
CB2 1:128
CB3 1.64
CB4 1:128
CB5 1:64
Zanima me sta vi mislite i da li to moze da prodje uz terapiju za adeno zajedno prepisan mi je propafen 3 puta na dan i reko mi je da mirujem i nenosim tesko, sto nisam u mogucnosti jer imam dvoje male dece.Pisala sam vec pa mi niko nije odgovorio, unapred zahvalna!!!