Hipoglikemija - uticaj na ponasanje i koncetraciju

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

nesa24casa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 10:59 am

Post od nesa24casa »

Diabeta napisao:
nesa24casa napisao::roll: 15 aprila mi ugradjuju i nekoliko dana ce mi instalirati drivere
Misliš, 15. aprila ćeš leći na kliniku, tamo će ti zalepiti kateter, a onda će ti meriti šećere na svaka dva sata da ti nameste 24-časovne programe.
Ovako kako si ti napisao, zvuči kao da će ti ne znam šta raditi :D :D :D
Super, biće ti mnogo lakše, videćeš! Nema potrebe za Hudinijem, na pumpi je to samo stvar pravih dugmića u pravo vreme :D
:D znam sta je
:D znam de se montira i kako
:D al sam compjurerash pa sam reka sas komputerovski izrazi

pozz
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

:D Ma sve OK, znam da znaš.... nego reko' - ako drugi ljudi čitaju, ima da se preplaše :lol:
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
M@RIO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 13, 2005 6:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od M@RIO »

Diabeta napisao:
nesa24casa napisao::roll: 15 aprila mi ugradjuju i nekoliko dana ce mi instalirati drivere
Misliš, 15. aprila ćeš leći na kliniku, tamo će ti zalepiti kateter, a onda će ti meriti šećere na svaka dva sata da ti nameste 24-časovne programe.
Ovako kako si ti napisao, zvuči kao da će ti ne znam šta raditi :D :D :D
Super, biće ti mnogo lakše, videćeš! Nema potrebe za Hudinijem, na pumpi je to samo stvar pravih dugmića u pravo vreme :D
Htedoh da se nadovezem, s`obzirom da sam takodje kompjuterash, a i da sam od skoro na insulinskoj pumpi... Svidja mi se Nesina izjava da mu instaliraju driver-e... Cool... :D 8)
Marko Cvetkov - Jovanović
Nacionalni trener u vršnjačkoj edukaciji
Y-PEER Srbija
www.ypeer.net
Odgovori