Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
nesa24casa napisao: 15 aprila mi ugradjuju i nekoliko dana ce mi instalirati drivere
Misliš, 15. aprila ćeš leći na kliniku, tamo će ti zalepiti kateter, a onda će ti meriti šećere na svaka dva sata da ti nameste 24-časovne programe.
Ovako kako si ti napisao, zvuči kao da će ti ne znam šta raditi
Super, biće ti mnogo lakše, videćeš! Nema potrebe za Hudinijem, na pumpi je to samo stvar pravih dugmića u pravo vreme
znam sta je znam de se montira i kako al sam compjurerash pa sam reka sas komputerovski izrazi
nesa24casa napisao: 15 aprila mi ugradjuju i nekoliko dana ce mi instalirati drivere
Misliš, 15. aprila ćeš leći na kliniku, tamo će ti zalepiti kateter, a onda će ti meriti šećere na svaka dva sata da ti nameste 24-časovne programe.
Ovako kako si ti napisao, zvuči kao da će ti ne znam šta raditi
Super, biće ti mnogo lakše, videćeš! Nema potrebe za Hudinijem, na pumpi je to samo stvar pravih dugmića u pravo vreme
Htedoh da se nadovezem, s`obzirom da sam takodje kompjuterash, a i da sam od skoro na insulinskoj pumpi... Svidja mi se Nesina izjava da mu instaliraju driver-e... Cool...
Marko Cvetkov - Jovanović
Nacionalni trener u vršnjačkoj edukaciji Y-PEER Srbija www.ypeer.net