Postovani
Ja i suprug smo se prijavili za vestacku oplodnju u okviru programa drzave, sada cekamo dalja uputstva.
Ono sto mene zanima jeste mozete li mi reci koji vid vestacke oplodnje bi nama trebao s obzirom da je broj spermatozoida kod supruga 2 miliona?
Sve ostalo je u redu, pokretljivost, fiziologija organa kao i moji rezultati,
broj je ono sto nam pravi problem.
Hvala unapred
Vestacka oplodnja ali koji nacin
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 10:03 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa ukoliko ste u programu, trebalo bi da ste dobili odstampanu brosuru o svemu... tako je u Novom Sadu. I ja sam u programu za VTO.
Ja mislim da ce vam predloziti ICSI. To je ubrizgavanje spermatozoida u citoplazmu jajne celije. To se radi kada postoji neki problem sa spermatozoidima.
Srecno!
Ja mislim da ce vam predloziti ICSI. To je ubrizgavanje spermatozoida u citoplazmu jajne celije. To se radi kada postoji neki problem sa spermatozoidima.
Srecno!
Časa je uvek polu PUNA!
Hvala vam na odgovorima.
Inace tek smo se prijavili pa sada cekamo dopis sa daljim instrukcijama.
Jedna moja prijateljica, koja mi je inace i dala broj telefona, je cekala nekih mesec i po dana na taj dopis, i procedura joj je zakazana nekih dva meseca po prikupljanju potrebnih rezultata.
Mislila sam da se puno ceka na to, ali to izgleda i nije tako sporo.
Sada se barem necemu nadam.
Puno srece svima
Inace tek smo se prijavili pa sada cekamo dopis sa daljim instrukcijama.
Jedna moja prijateljica, koja mi je inace i dala broj telefona, je cekala nekih mesec i po dana na taj dopis, i procedura joj je zakazana nekih dva meseca po prikupljanju potrebnih rezultata.
Mislila sam da se puno ceka na to, ali to izgleda i nije tako sporo.
Sada se barem necemu nadam.
Puno srece svima
Nedo,
ja ovih dana treba da odem do Gak -a da se prijavim za vt.Imam papir sta mi je potrebno od analiza kada me pozovu, traze se hormoni, brisevi, kolposkopija,papa, spermogram itd.Ovaj papir sam dobila preko veze i polako sam pocela da prikupljam rezultate.
Ja sam radila HSG prosle godine, lapraskopiju ne i jednu inseminaciju ove godine, mene zanima da li se uvek radi vantelesna ili oni kada te pozovu predloze inseminaciju?
Ako bi mi predlozili inseminaciju ja ne bih pristala , nastavila bih ptivatno to da radim, jer to i nije nesto skupo.
Logicno bi bilo da se radi vt, jer je to skupo i nije dostupno svima.
Pozdrav
ja ovih dana treba da odem do Gak -a da se prijavim za vt.Imam papir sta mi je potrebno od analiza kada me pozovu, traze se hormoni, brisevi, kolposkopija,papa, spermogram itd.Ovaj papir sam dobila preko veze i polako sam pocela da prikupljam rezultate.
Ja sam radila HSG prosle godine, lapraskopiju ne i jednu inseminaciju ove godine, mene zanima da li se uvek radi vantelesna ili oni kada te pozovu predloze inseminaciju?
Ako bi mi predlozili inseminaciju ja ne bih pristala , nastavila bih ptivatno to da radim, jer to i nije nesto skupo.
Logicno bi bilo da se radi vt, jer je to skupo i nije dostupno svima.
Pozdrav