novine
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bilten Drustva za borbu protiv secerne bolesti grada Beograda mozete dobijati ako se prijavite meni, a uvek se prethodni broj objavljuje na www.diabeta.net. Izlazi 4 puta godisnje, a godisnja clanarina Drustva je 400 din.
Koji su podaci potrebni da bi se prijavili pa da se prijavimoDiabeta napisao:Bilten Drustva za borbu protiv secerne bolesti grada Beograda mozete dobijati ako se prijavite meni, a uvek se prethodni broj objavljuje na www.diabeta.net. Izlazi 4 puta godisnje, a godisnja clanarina Drustva je 400 din.

Pretpostavljam da zbog uplate trebamo doći do Društva.... ili možda može i preko žiro računa...
U svakom slučaju hvala na informacijama...
nas mail je [email protected] ili [email protected] jos jednom hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
jos o caspisima za dijabeticare
Postoji casopis koji izdaje Savez druatva Vojvodine za borbu protiv secerne bolesti. casopis je vrlo dobar izlazi na oko 4o stranica i to 4 puta godisnje.Casopis je besplatan, ali je za one koji se nalaze van Novog Sda potrebno uplatiti sumu od 200 din za troskove dostave cetiri primerka godisnje. Uplata se vrsi na ziro racun br. 345-971-90 sa svrhom uplate ``troskovi dostave Me-Dija`` a primalac je Savez drustava Vojvodine za borbu protiv secerne bolesti Novi Sad Bulevar Oslobodjenja 6-8.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije mozete ih dobiti na telefon o21/444 235. Nadam se da ce vam informacija koristiti.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije mozete ih dobiti na telefon o21/444 235. Nadam se da ce vam informacija koristiti.