novine

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

novine

Post od Duskoo »

gde se kupuju tj narucuju novine za dijabeticare?
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Bilten Drustva za borbu protiv secerne bolesti grada Beograda mozete dobijati ako se prijavite meni, a uvek se prethodni broj objavljuje na www.diabeta.net. Izlazi 4 puta godisnje, a godisnja clanarina Drustva je 400 din.
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član

Post od Duskoo »

Diabeta napisao:Bilten Drustva za borbu protiv secerne bolesti grada Beograda mozete dobijati ako se prijavite meni, a uvek se prethodni broj objavljuje na www.diabeta.net. Izlazi 4 puta godisnje, a godisnja clanarina Drustva je 400 din.
Koji su podaci potrebni da bi se prijavili pa da se prijavimo :)
Pretpostavljam da zbog uplate trebamo doći do Društva.... ili možda može i preko žiro računa...

U svakom slučaju hvala na informacijama...
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

Posaljite mi samo adresu, a uplata moze i preko racuna (ima na diabeta.net), ili mogu da vam posaljem mail. Rado bih vas pozvala u udruzenje, ali tamo su uglavnom stariji sa tipom 2.
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član

Post od Duskoo »

nas mail je [email protected] ili [email protected] jos jednom hvala
donkihot
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 23, 2004 5:06 pm

jos o caspisima za dijabeticare

Post od donkihot »

Postoji casopis koji izdaje Savez druatva Vojvodine za borbu protiv secerne bolesti. casopis je vrlo dobar izlazi na oko 4o stranica i to 4 puta godisnje.Casopis je besplatan, ali je za one koji se nalaze van Novog Sda potrebno uplatiti sumu od 200 din za troskove dostave cetiri primerka godisnje. Uplata se vrsi na ziro racun br. 345-971-90 sa svrhom uplate ``troskovi dostave Me-Dija`` a primalac je Savez drustava Vojvodine za borbu protiv secerne bolesti Novi Sad Bulevar Oslobodjenja 6-8.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije mozete ih dobiti na telefon o21/444 235. Nadam se da ce vam informacija koristiti.
Odgovori