za dr Pedja i ostale sa iskustvom

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

za dr Pedja i ostale sa iskustvom

Post od dannina »

Jedan moj prijatelj je imao neverovatno iskustvo:otisao covek da uradi spermogram na jednu kliniku u Bg(drzavnu) i preziveo pravi stres:Prvo uveden je u neki podrum (bukvalno podrum), da da uzorak,sto uopste u tim uslovima nije bilo jednostavno, da bi zatim osato bez rezultata, zbog greske u laboratoriji!!! Mene zanima koju biste kliniku preporucili,bilo drzavnu bilo privatnu da se to dostojanstveno i pouzdano odradi i kako se krecu cene?
Pozdrav
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Biomedica, na pr. Tamo se odnese uzorak od kuce, naravno, uslov je da ne prodje vise od oko pola sata. Reci ce ti oni. Cenu sam zaboravila, nije preskupo.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Jos neki predlog?
mika43
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 1:01 pm

Post od mika43 »

Urološka klinika TTC-imaju dobar prostor ,a ne taj podrum
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am

Post od jesa71 »

Laboratorije ta rade na sumnjiv nacin i mnogo je parova izgibilo silno vreme verujuci u "reltivno" dobre nalaze da bi kasnije od biologa specijalizovanih klinika kasnije saznali da im je rezultat bio ocajan...Cula sam da dobrog biologa imaju Ivanovici,Novi Sad.Neka se raspita i pokusa tamo...
Odgovori