Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Jedan moj prijatelj je imao neverovatno iskustvo:otisao covek da uradi spermogram na jednu kliniku u Bg(drzavnu) i preziveo pravi stres:Prvo uveden je u neki podrum (bukvalno podrum), da da uzorak,sto uopste u tim uslovima nije bilo jednostavno, da bi zatim osato bez rezultata, zbog greske u laboratoriji!!! Mene zanima koju biste kliniku preporucili,bilo drzavnu bilo privatnu da se to dostojanstveno i pouzdano odradi i kako se krecu cene?
Pozdrav
Biomedica, na pr. Tamo se odnese uzorak od kuce, naravno, uslov je da ne prodje vise od oko pola sata. Reci ce ti oni. Cenu sam zaboravila, nije preskupo.
Laboratorije ta rade na sumnjiv nacin i mnogo je parova izgibilo silno vreme verujuci u "reltivno" dobre nalaze da bi kasnije od biologa specijalizovanih klinika kasnije saznali da im je rezultat bio ocajan...Cula sam da dobrog biologa imaju Ivanovici,Novi Sad.Neka se raspita i pokusa tamo...