Savet za pravilnu negu lica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A koliko se tretmana radi i koja je njihova cena?mr ph. Silvio napisao:Da li ste u mogucnosti da uradite enzimski tretman kod kozmeticara?makki napisao:Mene interesuje losion koji bih nanosio na zonu oko usta i nosa, nos mi je pun mitisera i masti se jako, kao i celo. Uvece perem samo celo Mycogelom, ostali deo lica ne mogu jer se zacrveni izmedju nosa i usta.
Da li da probam losion D ili biljni losion ili neshto trece, neshto shto bi malo smanjilo mashcenje tog dela nakon nanoshenja, a da nije jako da iritira taj deo koji mi je osetljiv.
-
- Saradnik
Enzimski tretman
Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
-
- Saradnik
Re: Enzimski tretman
za sad cu odloziti te tretmane:)mr ph. Silvio napisao:Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
Inace, lice umivam 2x dnevno ujutru i uvece, i to samo celo i nos, Mycogelom, iz razloga shto su mi brada i deo izmedju nosa i usta, depigmentirani, crveni, i josh vishe se zacrvene ili iziritiraju, ako nanesem Mycogel.
S druge strane, kosu perem Squaphan P shamponom, posle samo 2 pranja mi se izgubila perut (ranije kad protresem kosu, samo bele pahulje lete:), kao i masnoca, svrab posle 3 dana se javlja, kada i perem opet kosu. Dakle shampon mi jako prija. Takodje sam primetio da pena od shampona koja mi ode na lice usled pranja, prija na celoj kozi lica, ono crvenilo na licu se smanji nakon toga. Cudno:) Ne znam da li bi mi neki facewash sa salicijum acidom prijao jer ga i shampon ima, dodushe svega 1.5% ako se ne varam.
Za sad nastavljam ovako, pa cu videti da li ce se depigmentirani deo koze smanjiti.
-
- Saradnik
Re: Enzimski tretman
Naravno da Vam prija Sqaphan i na licu! Ipak, vodite računa da ne iziritirate kožu. Perut i SD izaziva ista gjivica pa zato prija i kosi i koži, ali još jednom ponavljam, oprezno da ne bi iritirali kožu.makki napisao:za sad cu odloziti te tretmane:)mr ph. Silvio napisao:Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
Inace, lice umivam 2x dnevno ujutru i uvece, i to samo celo i nos, Mycogelom, iz razloga shto su mi brada i deo izmedju nosa i usta, depigmentirani, crveni, i josh vishe se zacrvene ili iziritiraju, ako nanesem Mycogel.
S druge strane, kosu perem Squaphan P shamponom, posle samo 2 pranja mi se izgubila perut (ranije kad protresem kosu, samo bele pahulje lete:), kao i masnoca, svrab posle 3 dana se javlja, kada i perem opet kosu. Dakle shampon mi jako prija. Takodje sam primetio da pena od shampona koja mi ode na lice usled pranja, prija na celoj kozi lica, ono crvenilo na licu se smanji nakon toga. Cudno:) Ne znam da li bi mi neki facewash sa salicijum acidom prijao jer ga i shampon ima, dodushe svega 1.5% ako se ne varam.
Za sad nastavljam ovako, pa cu videti da li ce se depigmentirani deo koze smanjiti.
-
- Saradnik