Savet za pravilnu negu lica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

kasijana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 11:09 am

Post od kasijana »

A jel sadrzi losion D u sebi alkohol? Malo me peckalo dok sam ga stavljala
sinoc i malo mi se jutros iritirala koza?
kasijana
Stalni član
Stalni  član

Post od kasijana »

A jel sadrzi losion D u sebi alkohol? Malo me peckalo dok sam ga stavljala
sinoc i malo mi se jutros iritirala koza?
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mr ph. Silvio »

Sadrzi. Probajte da na nakvasenu vatu losionom dodate par kapi vode.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

mr ph. Silvio napisao:
makki napisao:Mene interesuje losion koji bih nanosio na zonu oko usta i nosa, nos mi je pun mitisera i masti se jako, kao i celo. Uvece perem samo celo Mycogelom, ostali deo lica ne mogu jer se zacrveni izmedju nosa i usta.

Da li da probam losion D ili biljni losion ili neshto trece, neshto shto bi malo smanjilo mashcenje tog dela nakon nanoshenja, a da nije jako da iritira taj deo koji mi je osetljiv.
Da li ste u mogucnosti da uradite enzimski tretman kod kozmeticara?
A koliko se tretmana radi i koja je njihova cena?
mr ph. Silvio
Saradnik

Enzimski tretman

Post od mr ph. Silvio »

Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
kasijana
Stalni član
Stalni  član

Post od kasijana »

Pa ne znam da li da ga upotrebljavam s obzirom da mi je koza vrlo osetljiva,a drugo, nisam to narucila,iznenadila sam se kad sam videla da ste mi i to poslali.
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Izvinite, mozda sam pogresio jer je bilo puno porudzbina. Pogledacu porudzbinu pa cu Vam javiti.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Re: Enzimski tretman

Post od makki »

mr ph. Silvio napisao:Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
za sad cu odloziti te tretmane:)

Inace, lice umivam 2x dnevno ujutru i uvece, i to samo celo i nos, Mycogelom, iz razloga shto su mi brada i deo izmedju nosa i usta, depigmentirani, crveni, i josh vishe se zacrvene ili iziritiraju, ako nanesem Mycogel.

S druge strane, kosu perem Squaphan P shamponom, posle samo 2 pranja mi se izgubila perut (ranije kad protresem kosu, samo bele pahulje lete:), kao i masnoca, svrab posle 3 dana se javlja, kada i perem opet kosu. Dakle shampon mi jako prija. Takodje sam primetio da pena od shampona koja mi ode na lice usled pranja, prija na celoj kozi lica, ono crvenilo na licu se smanji nakon toga. Cudno:) Ne znam da li bi mi neki facewash sa salicijum acidom prijao jer ga i shampon ima, dodushe svega 1.5% ako se ne varam.

Za sad nastavljam ovako, pa cu videti da li ce se depigmentirani deo koze smanjiti.
kasijana
Stalni član
Stalni  član

Post od kasijana »

Jel` Mycogel ne moze da utice negativno na rozaceu?
mr ph. Silvio
Saradnik

Re: Enzimski tretman

Post od mr ph. Silvio »

makki napisao:
mr ph. Silvio napisao:Radi se serija od 3-6 tretmana+ čišćenje mitesera. Jedan tretman, jednom nedeljno. Cena 2.000,00 din po tretmanu.
za sad cu odloziti te tretmane:)

Inace, lice umivam 2x dnevno ujutru i uvece, i to samo celo i nos, Mycogelom, iz razloga shto su mi brada i deo izmedju nosa i usta, depigmentirani, crveni, i josh vishe se zacrvene ili iziritiraju, ako nanesem Mycogel.

S druge strane, kosu perem Squaphan P shamponom, posle samo 2 pranja mi se izgubila perut (ranije kad protresem kosu, samo bele pahulje lete:), kao i masnoca, svrab posle 3 dana se javlja, kada i perem opet kosu. Dakle shampon mi jako prija. Takodje sam primetio da pena od shampona koja mi ode na lice usled pranja, prija na celoj kozi lica, ono crvenilo na licu se smanji nakon toga. Cudno:) Ne znam da li bi mi neki facewash sa salicijum acidom prijao jer ga i shampon ima, dodushe svega 1.5% ako se ne varam.

Za sad nastavljam ovako, pa cu videti da li ce se depigmentirani deo koze smanjiti.
Naravno da Vam prija Sqaphan i na licu! Ipak, vodite računa da ne iziritirate kožu. Perut i SD izaziva ista gjivica pa zato prija i kosi i koži, ali još jednom ponavljam, oprezno da ne bi iritirali kožu.
kasijana
Stalni član
Stalni  član

Post od kasijana »

Jeste li pogledali moju porudzbinu?
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

kasijana napisao:Jeste li pogledali moju porudzbinu?
Pogledaću u ponedeljak, juče nisam bio u Beogradu.
Odgovori