Treba mi savet
Treba mi savet
Sinoc sam imala preskakanje srca,koja su pocela kada sam legla da spavam.Osetila sam kako mi preskace srce i u momentu kada preskoci,osetim kako me zagusi u plucima.Kada se umirim i srce mi se smiri,ali kada se okrenem ili pri pokretu,ponovo preskoci par puta.Sve to je trajalo neka 3 sata.Pritisak mi je bio oko 110/70,a puls oko65-70.Od jutros nemam problema,ne zamamram se vise,kao da nista nije bilo.Trebalo bi da napomenem da sam slicna preskakanja imala pre oko godinu dana i isla sam na pregled srca,EKG i ultrazvuk,kada je sve bilo u redu i doktorka mi je rekla da su tegobe verovatno bile od stresa.Da li imam razloga za brigu i da li je neophodno da se javim lekaru?Hvala unapred.
Kada sam radila taj pregled srca,radila sam i hormone stitaste zlezde,i rezultati su bili odlicni.Tada sam radila i osnovnu laboratoriju,takodje sve u redu.Ako treba uradicu ponovo,ako je potrebno?Ali,ako ponovo rezultati budu ok,sta onda?Jeli treba da uradim jos neke testove ili ostaje stres kao uzrok?Neki prijaterlji mi pominju opasnost od koksakija,sta sa tim?