kandida

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sstefo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 3:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

kandida

Post od sstefo »

da li je neko koristio nistatin vaginalete za lecenje kandide?[/list]
ajles
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jan 13, 2008 7:16 pm

Post od ajles »

Da, ja i još par drugih vaginaleta, Nistatin kapi, Funzol tablete (jer imam candidu i u stolici).Sad koristim 2 preparata na biljnoj bazi, jedne strane firme, zastupljene u mnogim zemljama, pa i u skoro svim iz bivše Juge.
O rezultatima još ne mogu pisati, jer ih koristim tek oko mjesec dana, a potrebno je, barem u mom slučaju, najmanje 2 - 3 mjeseca.

P.S.Meni nistatin i drugi gore navedeni lijekovi nisu pomogli, jer se candida uvijek ubrzo vračala, ali to ne znači da neče i tebi pomoći.
tuznica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 11:16 pm

Post od tuznica »

већ дуже време кад се пробудим, а некад чак и преко дана, имам веома чудан задах, а у грлу неки чудан осећај. ( немам проблема са ѕубима,редовно обављам хигијену уста и усне дупље). при том ми је и стомак често надут. бојим се да немам кандиду. већ ћу сутра кренути лекару. да ли знате каква је лекарска процедура за установљавање кандиде? чула сам да је бели лук добар у њеном сузбијању, да ли је то тачно ? за одговоре унапред хвала
ajles
Stalni član
Stalni  član

Post od ajles »

Ako je u ustima,radit ćeš bris grla, nosa i jezika.
Ako je unutra, radiš,kolpokultutu na candidu ili čak gastroskopiju, sa uzimanjem želudčanih sokova.
Ginekološki - takođe, uzimaš bris.
tuznica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2008 11:16 pm

Post od tuznica »

ajles, hvala :) danas sam bila kod lekara.rekli su da krenemo od analize krvi i mokrace. pa onda bris. moze da bude svasta u pitanju..
ajles
Stalni član
Stalni  član

Post od ajles »

SRETNO!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Odgovori