kandida
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Da, ja i još par drugih vaginaleta, Nistatin kapi, Funzol tablete (jer imam candidu i u stolici).Sad koristim 2 preparata na biljnoj bazi, jedne strane firme, zastupljene u mnogim zemljama, pa i u skoro svim iz bivše Juge.
O rezultatima još ne mogu pisati, jer ih koristim tek oko mjesec dana, a potrebno je, barem u mom slučaju, najmanje 2 - 3 mjeseca.
P.S.Meni nistatin i drugi gore navedeni lijekovi nisu pomogli, jer se candida uvijek ubrzo vračala, ali to ne znači da neče i tebi pomoći.
O rezultatima još ne mogu pisati, jer ih koristim tek oko mjesec dana, a potrebno je, barem u mom slučaju, najmanje 2 - 3 mjeseca.
P.S.Meni nistatin i drugi gore navedeni lijekovi nisu pomogli, jer se candida uvijek ubrzo vračala, ali to ne znači da neče i tebi pomoći.
већ дуже време кад се пробудим, а некад чак и преко дана, имам веома чудан задах, а у грлу неки чудан осећај. ( немам проблема са ѕубима,редовно обављам хигијену уста и усне дупље). при том ми је и стомак често надут. бојим се да немам кандиду. већ ћу сутра кренути лекару. да ли знате каква је лекарска процедура за установљавање кандиде? чула сам да је бели лук добар у њеном сузбијању, да ли је то тачно ? за одговоре унапред хвала