Pre 7 dana popravljao sam 6 dole desno koji je ranije bio plombiran a inace je sada bio pod gangrenon.Izvadjen je svaki nerv,i dr.mi je pokazao koji je zdrav koji nije:).Dobio sam 2 anestezije,jer posle prve nisam osetio da deluje,pa je dr.za neki minut ubacio i drugu zacu.U momentu kada sam dobio prvu inekciju osetio sam takav bol kao nikada u zivotu.I ranije sam radio zube pod anestezijom,ali nikada me nije bolelo,tj.boli kao inekcija kad se primi sto je normalno,nista vise od toga.I sredio sam to,ali je problem sto posle 7 dana ,osecam veci otok u podnozju desne strane jezika i cela desna strana mi trni kao da je i dalje pod anestezijom.Bez osecaja sam za ukus,hladno,toplo...ne mogu da jedem na desnu stranu,i teze govorim.
U strahu sam,da li je prva anestezija koja inace nije delovala uopste,ubodena na pogresno mesto i da na taj nacin nisu ostecene funkcije jezika,jer desna polovina jezika mi nije u funkciji?
Bas sam u frci,ne mogu da normalno ni jedem ni gutam,a jezik bridi, otok je ispod jezika,nemam nikakav ocecaj.
Anestezija i post problemi?!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 24, 2007 2:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Verovatno ti je zakacen zvac. To je jedna od mogucih "komplikacija", ljudska anatomija nije matematika, 2 i 2 nikad nisu 4
pa je tako moguce da kada se daje anestezija maksimalno po propisu, ipak dodje do ovoga.
To se samo zaleci posle nekog vremena, nemoj da brines. Ono sto mozes da ucinis da to ubrzas je da uzimas vitamine B kompleksa. Pozdrav!

To se samo zaleci posle nekog vremena, nemoj da brines. Ono sto mozes da ucinis da to ubrzas je da uzimas vitamine B kompleksa. Pozdrav!