molim vas za savjet treba mi.........

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Korisnikov avatar
DacaYU
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 4:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od DacaYU »

Imas u apoteci L carnitin,to ti je aminokiselina koja se inace nalazi u organizmu,topi masne naslage ali samo ako se vezba.

www.plivazdravlje.hr

Tu ces naci odgovore koji te interesuju,nadam se da sam pomogla.
Dum vivis,sperare decet.-Dok si ziv,valja da se nadas.
sashica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 1:05 pm

Post od sashica »

ja odma da se javim :)
nemoj l carnitin,to je obicno bacanje para,da bi proizveo neznatni efekat potrebno je da se unese oko 5000-6000mg na dan i da se rasporedi nisam sigurna kako ali mislim uz obroke,pred trening i pred spavanje ali nisam ni od koga cula da daje vidne rezultate....bolji je animal cuts ali za to treba pozavetovati lekara prvo....
coolcasst
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 12:11 am

Post od coolcasst »

sve sam lepo procitala i mislim da treba da znate da je misicna masa mnogo teza od sala
prvo nema brze i uspesne diete nazalost ali postoji veoma dobra dieta koja se primenjuje kod diabeticara
injekcije B6 I B12
potasium tablete(kalium)
dorucak 6 belanaca
uzina 1/2 jabuke
rucak 100gr belog pileceg mesa sa rostilja
sa 125gr.salate ili paradajza,kupusa svezeg......
uzina 1/2 jabuke
vecera 100 gr tune sa crnim lukom ,salata....
PROTEINI!!!
kupite u apoteci ketonske stapice pa testirajte prvu jutarnju mokracu ako se posle 3-4 dana pojave znaci da gorite masnocu odnosno gubite tezinu
ukoliko su visoki odmah ukljucite vise voca ukoliko se ne pojavljuju izbacite voce kompletno
ja sam vam napisala otprilike vi svakako mozete da konbinujete u zavisnosti sta ima na trzistu
svakako ukljucite broccoli barene,kupus, salatu zelenu
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Za mrsavljenje su dobri i preparati na bazi biljaka, provereno dobro je herbafast, a rezultati su nakon druge kutije vidljivi. pije se 1x1, najbolje ujutru pre jela. Takodje je dobar i fitnes caj, a jednostavnije zy primenu su fitnes kapsule, piju se 2xdnevno, posle jela!
forrest_gump
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 1:20 am

Post od forrest_gump »

coolcasst napisao: kupite u apoteci ketonske stapice pa testirajte prvu jutarnju mokracu ako se posle 3-4 dana pojave znaci da gorite masnocu
Mozes li mi reci sto su ti ketonski stapici i kako rade?Ovo mi je prvi put da cujem za tako nesto. I samo da dodam da vam ovi cajevi, L-carnitin... nece nista pomoc.Pravilna ishrana i aerobni trening su jedini nacin za gubljenje sala.Ovi cajevi mogu samo malo pomoci samo ako su ishrana i trening sredjeni.Jedina stvar koja pomaze je efedrin i clenbuterol ali su zabranjeni.Cak i oni bez ishrane i treninga nece uciniti nista.
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

a u vecini cajeva cete naci biljke diuretike ili laksative pa cete izbaciti vodu ili ocistiti creva, vaga ce pokazati nesto manje kg (sto je rezultat koji traje dan-dva) ali nadoknadicete vodu i vratiti "izgubljene" kg.
Slika
quince
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 26, 2008 2:40 am

Post od quince »

O L karnitin kapsulama sam cula samo pozitivna iskustva(do sad) :o . Osobe koje su ga koristile su za 15-18 dana skinule po 8.kg. Jeste da su svakodnevno vezbali po 20-30.min,ali trud se video golim okom.
L karnitin se moze naci u bolje snadbevenim apotekama po ceni od 700-800.din.(10E).Jedna kutija je dovoljna za 15.dana.
Vredi pokusati,a sve sto moze da se izgubi jesu ili kilogrami ili 800.din.
Odgovori