Imas u apoteci L carnitin,to ti je aminokiselina koja se inace nalazi u organizmu,topi masne naslage ali samo ako se vezba.
www.plivazdravlje.hr
Tu ces naci odgovore koji te interesuju,nadam se da sam pomogla.
molim vas za savjet treba mi.........
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
ja odma da se javim
nemoj l carnitin,to je obicno bacanje para,da bi proizveo neznatni efekat potrebno je da se unese oko 5000-6000mg na dan i da se rasporedi nisam sigurna kako ali mislim uz obroke,pred trening i pred spavanje ali nisam ni od koga cula da daje vidne rezultate....bolji je animal cuts ali za to treba pozavetovati lekara prvo....

nemoj l carnitin,to je obicno bacanje para,da bi proizveo neznatni efekat potrebno je da se unese oko 5000-6000mg na dan i da se rasporedi nisam sigurna kako ali mislim uz obroke,pred trening i pred spavanje ali nisam ni od koga cula da daje vidne rezultate....bolji je animal cuts ali za to treba pozavetovati lekara prvo....
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 12:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
sve sam lepo procitala i mislim da treba da znate da je misicna masa mnogo teza od sala
prvo nema brze i uspesne diete nazalost ali postoji veoma dobra dieta koja se primenjuje kod diabeticara
injekcije B6 I B12
potasium tablete(kalium)
dorucak 6 belanaca
uzina 1/2 jabuke
rucak 100gr belog pileceg mesa sa rostilja
sa 125gr.salate ili paradajza,kupusa svezeg......
uzina 1/2 jabuke
vecera 100 gr tune sa crnim lukom ,salata....
PROTEINI!!!
kupite u apoteci ketonske stapice pa testirajte prvu jutarnju mokracu ako se posle 3-4 dana pojave znaci da gorite masnocu odnosno gubite tezinu
ukoliko su visoki odmah ukljucite vise voca ukoliko se ne pojavljuju izbacite voce kompletno
ja sam vam napisala otprilike vi svakako mozete da konbinujete u zavisnosti sta ima na trzistu
svakako ukljucite broccoli barene,kupus, salatu zelenu
prvo nema brze i uspesne diete nazalost ali postoji veoma dobra dieta koja se primenjuje kod diabeticara
injekcije B6 I B12
potasium tablete(kalium)
dorucak 6 belanaca
uzina 1/2 jabuke
rucak 100gr belog pileceg mesa sa rostilja
sa 125gr.salate ili paradajza,kupusa svezeg......
uzina 1/2 jabuke
vecera 100 gr tune sa crnim lukom ,salata....
PROTEINI!!!
kupite u apoteci ketonske stapice pa testirajte prvu jutarnju mokracu ako se posle 3-4 dana pojave znaci da gorite masnocu odnosno gubite tezinu
ukoliko su visoki odmah ukljucite vise voca ukoliko se ne pojavljuju izbacite voce kompletno
ja sam vam napisala otprilike vi svakako mozete da konbinujete u zavisnosti sta ima na trzistu
svakako ukljucite broccoli barene,kupus, salatu zelenu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 1:20 am
Mozes li mi reci sto su ti ketonski stapici i kako rade?Ovo mi je prvi put da cujem za tako nesto. I samo da dodam da vam ovi cajevi, L-carnitin... nece nista pomoc.Pravilna ishrana i aerobni trening su jedini nacin za gubljenje sala.Ovi cajevi mogu samo malo pomoci samo ako su ishrana i trening sredjeni.Jedina stvar koja pomaze je efedrin i clenbuterol ali su zabranjeni.Cak i oni bez ishrane i treninga nece uciniti nista.coolcasst napisao: kupite u apoteci ketonske stapice pa testirajte prvu jutarnju mokracu ako se posle 3-4 dana pojave znaci da gorite masnocu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 26, 2008 2:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
O L karnitin kapsulama sam cula samo pozitivna iskustva(do sad)
. Osobe koje su ga koristile su za 15-18 dana skinule po 8.kg. Jeste da su svakodnevno vezbali po 20-30.min,ali trud se video golim okom.
L karnitin se moze naci u bolje snadbevenim apotekama po ceni od 700-800.din.(10E).Jedna kutija je dovoljna za 15.dana.
Vredi pokusati,a sve sto moze da se izgubi jesu ili kilogrami ili 800.din.

L karnitin se moze naci u bolje snadbevenim apotekama po ceni od 700-800.din.(10E).Jedna kutija je dovoljna za 15.dana.
Vredi pokusati,a sve sto moze da se izgubi jesu ili kilogrami ili 800.din.