Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Koliko dugo koristite Triderm? Ako je to neki duzi period, ostacete i bez to malo koze a bicete i crveniji!
Lutz mixtura u svom sastavu pored 7 drugih sirovina ima i sumpor, tako da znate i to. Mozda bi bilo dobro da sto pre islikate lice ili da dodjete u savetovaliste na pregled.
Triderm koristim 25 dana uporedo sa dovicinom, po prepisu dermatologa. Lutz samo kao "on spot", znaci samo na aknu na celu, al to mi nije prepisano. A ihtioli mix mi je prepisano ali mi je pogorshalo stanje pa sam prestao da koristim.
i ja bih mogao da probam nesto od tog cajnog drvceta...pre dve godine bio sam na terapiji roakutanom u periodu od sest meseci i koza je bila sjajna...sada su se bubuljice vratile ,u mnogo manjem broju doduse ali ih ima, narocito na kosmatom delu glave i na uglovima usana...vrlo su crvene i gnojne pa na ovu vrucinu nije prijatno jer se puno,puno znojim...posto se ne savetuje ponovna terapija roakutanom mozda nesto drugo predlozite...za sada ja jedino svako vece mazem cedjeni limun na lice...to je kao neki "babski" lek i od toga mi je lice ujutro glatko i ne peruta se ali bubuljice ne prolaze...inace, ja se blizim cetrdesetoj pa ovo nisu tinejdzerski problemi...hvala na odgovoru...