NOVO: DERMAPURE
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
NOVO: DERMAPURE
Jedan član foruma je skoro pitao gde je nestao brend DERMAPURE. Mi ga nadjosmo u Sofiji, tačnije grčki distributer se pojavio sa tom kolekcijom, ali i nekim drugim zanimljivim preparatima, poput preparata Helios za zaštitu od sunca. Helios posebno preporučuju za zaštitu od sunca kod osoba koje uzimaju Roaccutan. Ja sam probao tu emulziju i prvi utisak je da nije masna i da bi mogla dobro da posluži!
-
- Saradnik
Dermapure
Na ciji Dermapure ste mislili, jer ima vise preparata sa tim nazivom, ali nije istog brenda?
Na liniju koja se sastoji od 4 preparata, koji su ishli pod reklamom tretman za mesec ili 21 dan. Kako su mi drugovi rekli, sastoji se iz krema dnevne i nocne, proizvoda za "on spot" tretiranje akni i losiona. Nije sigurno da su bash ovi proizvodi, jer se ni oni ne secaju, koristili su pre 10tak godina i to samo mesec dana, nakon cega nije bilo potrebe.
Proizvod koji se reklamira na dermapure.com nije ovaj koji trazim.
Proizvod koji se reklamira na dermapure.com nije ovaj koji trazim.
-
- Saradnik
Dermapure
Da li je to bila kolekcija proizvođača CASTALIA iz Francuske?
http://www.castalia-derm.com/castalia_p ... pur_02.htm ovim proizvodima fali nocna krema i kapi za sushenje akni, tako da mislim da nije, ali provericu. Jedan drug je kupio ovaj brend "dermapure" u Austriji, a drugi narucio iz Amerike pre 10god, ako to neshto znaci. Ima li josh koji proizvodjac sa ovom linijom da znate mozda?? 

-
- Saradnik
Deramapure kolekcija
Ja mislim da je to to.
-
- Saradnik
Upravo sam se slikao mobilnim, pa cim prenesem slike na komp., poslacu Vam na mail sa detaljnim opisom mog slucaja i shta sam koristio od preparata, pa ako mozete da mi napravite neke mixture tj. preporucite neku terapiju, a na jesen bih i ja uradio tretman vocnim kiselinama, da sam se samo ranije informisao, eh... 

-
- Saradnik
Nemam mms, ali sutra cu nabaviti kabal, tako da nije problem.
Inace sam pod terapijom doksiciklin, popio danas/juce 25 tableta, na lice mazem triderm krem, i fino deluje, ali celo se ne smiruje bez mixture po lutzu (ah kakav caroban proizvod
Mixtura ihtioli mi je prepisana ali mi je dodatno pogorshala stanje pa sam prestao da je koristim. Takodje sam ranije koristio sulfur, koji je jedno vreme delovao, a posle sprzio kozu, sva je crvena i tanka od njega. I skinoren mi je odmogao, totalno mi je izmenio tonus koze, i dalje sam crven na odredjenim delovima od njega. Malo se smirilo od triderma dodushe.
Poslacu Vam mail danas/sutra, a tea tree i bp nisam do sad koristio, sem ako bp nema u navedenim mixturama, al koliko sam video nema, tako da sam voljan da probam. Meni od znoja, a i sunca bukne lice, a ide leto, haha. Eto meni problema -_-;;
Inace sam pod terapijom doksiciklin, popio danas/juce 25 tableta, na lice mazem triderm krem, i fino deluje, ali celo se ne smiruje bez mixture po lutzu (ah kakav caroban proizvod

Poslacu Vam mail danas/sutra, a tea tree i bp nisam do sad koristio, sem ako bp nema u navedenim mixturama, al koliko sam video nema, tako da sam voljan da probam. Meni od znoja, a i sunca bukne lice, a ide leto, haha. Eto meni problema -_-;;