NOVO: DERMAPURE

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

NOVO: DERMAPURE

Post od mr ph. Silvio »

Jedan član foruma je skoro pitao gde je nestao brend DERMAPURE. Mi ga nadjosmo u Sofiji, tačnije grčki distributer se pojavio sa tom kolekcijom, ali i nekim drugim zanimljivim preparatima, poput preparata Helios za zaštitu od sunca. Helios posebno preporučuju za zaštitu od sunca kod osoba koje uzimaju Roaccutan. Ja sam probao tu emulziju i prvi utisak je da nije masna i da bi mogla dobro da posluži!
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Mozete li mi reci od cega se sastoji kolekcija, kojih preparata, malo dodatnog infoa bih molio. Hvala.
nikdim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 02, 2004 2:00 am

Post od nikdim »

Dermapure je katastrofalan !

Probao prosle godine ... Uzas ...
mr ph. Silvio
Saradnik

Dermapure

Post od mr ph. Silvio »

Na ciji Dermapure ste mislili, jer ima vise preparata sa tim nazivom, ali nije istog brenda?
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Na liniju koja se sastoji od 4 preparata, koji su ishli pod reklamom tretman za mesec ili 21 dan. Kako su mi drugovi rekli, sastoji se iz krema dnevne i nocne, proizvoda za "on spot" tretiranje akni i losiona. Nije sigurno da su bash ovi proizvodi, jer se ni oni ne secaju, koristili su pre 10tak godina i to samo mesec dana, nakon cega nije bilo potrebe.

Proizvod koji se reklamira na dermapure.com nije ovaj koji trazim.
makki
Aktivan član
Aktivan član

Dermapure

Post od makki »

Probao prosle godine ... Uzas ...[/quote]jesi proizvode sa dermapure.com-a probao?
mr ph. Silvio
Saradnik

Dermapure

Post od mr ph. Silvio »

Da li je to bila kolekcija proizvođača CASTALIA iz Francuske?
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

http://www.castalia-derm.com/castalia_p ... pur_02.htm ovim proizvodima fali nocna krema i kapi za sushenje akni, tako da mislim da nije, ali provericu. Jedan drug je kupio ovaj brend "dermapure" u Austriji, a drugi narucio iz Amerike pre 10god, ako to neshto znaci. Ima li josh koji proizvodjac sa ovom linijom da znate mozda?? :P
mr ph. Silvio
Saradnik

Deramapure kolekcija

Post od mr ph. Silvio »

Ja mislim da je to to.
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Znate li cenu ove kolekcije i moze li se nabaviti kod Vas, i shta mislite o sastavu preparata, da li obecava? :P
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Ništa još ne znam, sem da preparata nema. :(
Sledeće nedelje njihov menadžer dolazi u Bg radi pregovora.
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Upravo sam se slikao mobilnim, pa cim prenesem slike na komp., poslacu Vam na mail sa detaljnim opisom mog slucaja i shta sam koristio od preparata, pa ako mozete da mi napravite neke mixture tj. preporucite neku terapiju, a na jesen bih i ja uradio tretman vocnim kiselinama, da sam se samo ranije informisao, eh... :P
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Poslacu Vam za par dana, dok nabavim infra red kablic.
mr ph. Silvio
Saradnik

Post od mr ph. Silvio »

Slike možete da mi pošaljete i bez kablića, mms porukom.
Nikada nije kasno. Taman imamo vremena da kožu pripremimo za kiseline.
Sada je stigla nova sirovina: čajno drvce u ciklodekstrinima i to bi trebalo na napravi bum! :wink: Tražim dobrovoljce za testiranje. :)
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Nemam mms, ali sutra cu nabaviti kabal, tako da nije problem.

Inace sam pod terapijom doksiciklin, popio danas/juce 25 tableta, na lice mazem triderm krem, i fino deluje, ali celo se ne smiruje bez mixture po lutzu (ah kakav caroban proizvod :) Mixtura ihtioli mi je prepisana ali mi je dodatno pogorshala stanje pa sam prestao da je koristim. Takodje sam ranije koristio sulfur, koji je jedno vreme delovao, a posle sprzio kozu, sva je crvena i tanka od njega. I skinoren mi je odmogao, totalno mi je izmenio tonus koze, i dalje sam crven na odredjenim delovima od njega. Malo se smirilo od triderma dodushe.

Poslacu Vam mail danas/sutra, a tea tree i bp nisam do sad koristio, sem ako bp nema u navedenim mixturama, al koliko sam video nema, tako da sam voljan da probam. Meni od znoja, a i sunca bukne lice, a ide leto, haha. Eto meni problema -_-;;
Odgovori