Lutz mixtura u svom sastavu pored 7 drugih sirovina ima i sumpor, tako da znate i to. Mozda bi bilo dobro da sto pre islikate lice ili da dodjete u savetovaliste na pregled.
NOVO: DERMAPURE
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
Ok. Upravo sam Vam poslao mail na [email protected], pa se nadam skorashnjem odgovoru i puno hvala unapred.
-
bobi krofna
- Novi član

- Pridružio se: Pon Maj 09, 2005 1:55 am
i ja bih mogao da probam nesto od tog cajnog drvceta...pre dve godine bio sam na terapiji roakutanom u periodu od sest meseci i koza je bila sjajna...sada su se bubuljice vratile ,u mnogo manjem broju doduse ali ih ima, narocito na kosmatom delu glave i na uglovima usana...vrlo su crvene i gnojne pa na ovu vrucinu nije prijatno jer se puno,puno znojim...posto se ne savetuje ponovna terapija roakutanom mozda nesto drugo predlozite...za sada ja jedino svako vece mazem cedjeni limun na lice...to je kao neki "babski" lek i od toga mi je lice ujutro glatko i ne peruta se ali bubuljice ne prolaze...inace, ja se blizim cetrdesetoj pa ovo nisu tinejdzerski problemi...hvala na odgovoru...
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
cajno drvce
Ja sam prva koja sam zainteresovana da budem zamorce za cajno drvce! moze li malo vise objasnjena o tom carobnom drvcetu! hvala na odgovorumr ph. Silvio napisao:Hajde da svi forumaši sa masnom kožom i aknama, budu zamorčići za čajno drvce?!
-
mr ph. Silvio
- Saradnik
Čajno drvce
Kad proučim dobro propratni materijal koji sam dobio o toj sirovini i sažmem 10 strana, postaviću tekst.