lumbago isijalgija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

toda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 23, 2013 1:11 pm

Re: lumbago isijalgija

Post od toda »

Sve sam ja to krenula, ali kazem ti, lakse je zakazati sa Obamom, nego kod fizijatra u dz Nbgd.Elem, ne plasi me bilo kakva vezba, sportski sam tip, cak sam najverovatnije prilikom vezbanja zivac i upropastila. Hvala na iscrpnom odgovoru :D
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Toda ---uz tvoju duhovitost i snagu duha verujem da ces prevazici--ja ti drzim palceve i mozda bi vredelo da posetis kiroprakticara--ili kako se vec pravilno zove-nadam se da shvatas na koga mislim-mozda ces kod njega pre nego kod Obame hehe
toda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 23, 2013 1:11 pm

Post od toda »

vasa napisao:Toda ---uz tvoju duhovitost i snagu duha verujem da ces prevazici--ja ti drzim palceve i mozda bi vredelo da posetis kiroprakticara--ili kako se vec pravilno zove-nadam se da shvatas na koga mislim-mozda ces kod njega pre nego kod Obame hehe
ih Vaso, to je jedino sto moze da mi pomogne. Evo tacno 4 nedelje lezim, koliko toliko mi je bolje. Setuckam oko zgrade, a nadam se da cu u narednih par dana moci i da krenem na posao.
Stefano
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 7:56 pm

Post od Stefano »

Imao sam bolove u ledjima i uspesno sanirao sa jastukom napunjenim vulkanskim kamenom. Kupljen je na oglasima kupujem-prodajem inace uvoz iz Slovenije.
Mihaelaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2022 2:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od Mihaelaaa »

Здраво, имам 19 година
Утврдили су да имам лумбоишијалгију, на рендгенском снимку и померен диск и рекли су ми да ће се струјом то вратити у нормалу. Имам болове у кичми који су привремени попут пецкања. Хоће ли ми излечити диск или морам на операцију? А да ли могу да имам још неки проблем осим тога, јер ме боли цела лева нога, понекад и десна.
Хвала вам
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Jel si radila snimak kičme magnetnom rezonancom?
Samo se tako može videti diskus hernija.

Inače, preko 90% diskusa nije za operaciju tako da su sve šanse da prođeš bez operacije
Korisnikov avatar
kladik
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 2:18 am
Kontakt:

Post od kladik »

Dijagnoza znači da imate bol u donjem delu leđa (lumbago), krivinu lumbalnog dela kičme (skoliozu) i bolni sindrom mišića tensor fasciae latae sa obe strane, koji može doprineti bolovima u kuku i nozi. Sam naziv dijagnoze ne znači automatski da je operacija neophodna. Odluka o operaciji zavisi od stepena skolioze, nalaza na rendgenu ili magnetnoj rezonanci, prisustva pritiska na nerve, jačine bolova i eventualnih neuroloških ispada (slabost noge, poremećaj mokrenja i sl.). U najvećem broju slučajeva lumbago i išijas se leče konzervativno – lekovima, fizikalnom terapijom i vežbama, dok se operacija preporučuje samo kada za to postoje jasne indikacije. Ako vam je predložena operacija, bilo bi dobro da zatražite detaljno objašnjenje razloga i, po mogućnosti, drugo mišljenje ortopeda ili neurohirurga koji se bavi problemima kičme.
🌿 Nisam influenser, ali ponekad imam dobre preporuke 😊
Odgovori