lumbago isijalgija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: lumbago isijalgija
Sve sam ja to krenula, ali kazem ti, lakse je zakazati sa Obamom, nego kod fizijatra u dz Nbgd.Elem, ne plasi me bilo kakva vezba, sportski sam tip, cak sam najverovatnije prilikom vezbanja zivac i upropastila. Hvala na iscrpnom odgovoru 

Toda ---uz tvoju duhovitost i snagu duha verujem da ces prevazici--ja ti drzim palceve i mozda bi vredelo da posetis kiroprakticara--ili kako se vec pravilno zove-nadam se da shvatas na koga mislim-mozda ces kod njega pre nego kod Obame hehe
ih Vaso, to je jedino sto moze da mi pomogne. Evo tacno 4 nedelje lezim, koliko toliko mi je bolje. Setuckam oko zgrade, a nadam se da cu u narednih par dana moci i da krenem na posao.vasa napisao:Toda ---uz tvoju duhovitost i snagu duha verujem da ces prevazici--ja ti drzim palceve i mozda bi vredelo da posetis kiroprakticara--ili kako se vec pravilno zove-nadam se da shvatas na koga mislim-mozda ces kod njega pre nego kod Obame hehe
Imao sam bolove u ledjima i uspesno sanirao sa jastukom napunjenim vulkanskim kamenom. Kupljen je na oglasima kupujem-prodajem inace uvoz iz Slovenije.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 08, 2022 2:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Здраво, имам 19 година
Утврдили су да имам лумбоишијалгију, на рендгенском снимку и померен диск и рекли су ми да ће се струјом то вратити у нормалу. Имам болове у кичми који су привремени попут пецкања. Хоће ли ми излечити диск или морам на операцију? А да ли могу да имам још неки проблем осим тога, јер ме боли цела лева нога, понекад и десна.
Хвала вам
Утврдили су да имам лумбоишијалгију, на рендгенском снимку и померен диск и рекли су ми да ће се струјом то вратити у нормалу. Имам болове у кичми који су привремени попут пецкања. Хоће ли ми излечити диск или морам на операцију? А да ли могу да имам још неки проблем осим тога, јер ме боли цела лева нога, понекад и десна.
Хвала вам
Jel si radila snimak kičme magnetnom rezonancom?
Samo se tako može videti diskus hernija.
Inače, preko 90% diskusa nije za operaciju tako da su sve šanse da prođeš bez operacije
Samo se tako može videti diskus hernija.
Inače, preko 90% diskusa nije za operaciju tako da su sve šanse da prođeš bez operacije