Kada je vreme za psihijatra?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nikac od rovina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2018 6:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Kada je vreme za psihijatra?

Post od nikac od rovina »

Pozdrav, imam 30 godina i mislim da imam probleme sa anksioznoscu.

Imam previse stresa na poslu i tesko mi je da se izborim sa istim. Jednostavno mi je tesko i non stop mislim o tome.

Takodje, imam jako veliki problem da se fokusiram na odredjenu radnju. Jednostavno mi nesto ne da mira.

Ne znam da li mi treba razgovor sa paihijatrom, ili preterujem. Zanimaju me slicna iskustva ako je neko imao
TTanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 13, 2022 12:23 pm

Re: Kada je vreme za psihijatra?

Post od TTanja »

nikac od rovina napisao:Pozdrav, imam 30 godina i mislim da imam probleme sa anksioznoscu.

Imam previse stresa na poslu i tesko mi je da se izborim sa istim. Jednostavno mi je tesko i non stop mislim o tome.

Takodje, imam jako veliki problem da se fokusiram na odredjenu radnju. Jednostavno mi nesto ne da mira.

Ne znam da li mi treba razgovor sa paihijatrom, ili preterujem. Zanimaju me slicna iskustva ako je neko imao
desava se, hoce i od stitaste ako proradi, a mozda je prolazno, od umora itd... ja bih pila nesto prirodno, za imunitet medicinske gljive i tako te trave, ali nesto sto pise sta je u sastavu, ne bitno koji je proizvodjac. ja znam da primera radi caj od lipe zaista malo umiruje, onda tim primerom ima i nekih prirodnih stvari i za koncentraciju i smanjenje umora
Lecous
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2025 5:24 am

Re: Kada je vreme za psihijatra?

Post od Lecous »

I've found a way to help you not spend money on a doctor, which is to play solitaire bliss no matter how anxious you are. It will help you calm your mind.
Odgovori