VEC 3 MESECA MI JE POTREBNA POMOC.POMOZITE.

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

darko_ks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 17, 2008 9:53 pm

VEC 3 MESECA MI JE POTREBNA POMOC.POMOZITE.

Post od darko_ks »

pomozite ko Boga vas molim.vec 3 meseca mi se pojavljuje skrama neprijatnog mirisa na vrxu glavica.neznam pravilno da objasnim,ali mislim da me sxatate.veoma sam ureman,uvek bio.nekoliko puta se dnevno perm.nije mnogo jak taj neprijatan miris,nego mi smeta.ta mi skrama smeta.non stop se pojavljuje.
30 decembra sam imao taj seksualni odnos za koji mislim da je krivac.to je blo u inostranstvu,a sa tom devojkom sam i ranije imao odnose.4ista,uredna i kulturna.kada smo mi tada imali odnos,ona je imala mesecni ciklus.od tada je sve pocelo.da slucajno nije od xotelske posteljine kakva infekcija,posto kod nje nema nista,nista joj se nepojavljuje,ili od vode ?jeste jos detalja.kada sam se vratio od tamo normalno imam odnose i sa zenom,ali se i kod nje nista nepojavljuje.STA DA RADIM POMOZITE,DAJTE NEKE SAVETE BILO STA MOLIM VAS.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

Sto se mucis 3 meseca idi kod dr.A ako vec imas neki problem, bar zastiti svoju zenu, kad nisi sebe...
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Znaci muka mi je od ovih divljaka sto misle da je sramota imati neku polnu bolest. To sto ti se desava je najverovatnije najobicnija gljivica ili nesto slicno sto bi inteligentan ili poluinteligentan covek, ili malo bolje izdresiran primat, izlecio za 4 dana, posto bi kao takav (a mislim na inteligenciju), otisao kod lekara.
Ustvari, takvi kao ti, Darko, su krivci sto je svaka druga devojka zarazena necim, a sto se tvoje zene tice, trebalo bi da te otkaci na keca, ne zato sto si je prevario, posto to moze svakome da se desi iz 1000 razloga, vec zato sto si bio to te mere drzak, samoziv, sebican i malouman, da si nju ugrozio, a mnoge polne bolesti koje kod muskaraca ne ostavljaju posledice, zene mogu dovesti do steriliteta, pa i gore.
Ima nas svakakvih, a sad sam ukapirao da kromanjonci jos nisu izumrli, vec da ih ima mnogo.
Cogito ergo doleo....
Mart-a
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 11:27 am

Post od Mart-a »

Ne znam sto bi se neko 3 meseca borio sa problemima takvog tipa?! Kakav je to čovek?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

hm meni to mirishi na psorijazu....

eh moja Mart-a sta sve ljudi ne trpe.....i godinama a ne samo 3 meseca :)

pa kao ne znash da je u nashhoj zemlji sramota ici doktoru.... :) (sarkastichna sam naravno)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mart-a
Novi član
Novi član

Post od Mart-a »

Posle osvane naslov u novinama(crna hronika) "umro od sramote" a narod se pita "kako sad to" i posle procitanog teksta shvati da nije umro od sramote vec od/zbog neodgovornosti...
Ljudi, osvestite se!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

eeeeeeeeee to osveshcivanje je borba sa vetrenjachama moja ti :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Mart-a
Novi član
Novi član

Post od Mart-a »

Ne shvatam, koliko to covek moze biti hrabar da "godinama"vara zenu a ne moze biti hrabar da na "sat" vremena ode kod doktora?! ej, bre, muškarčino!
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Kao da je za varanje zene potrebna hrabrost... pre bih rekla drskost.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

Mene je najvise iznerviralo to sto lik ceka da se neka od te dve zene pozali na nesto tj. da one rastumace problem, a da on ne mora da ide kod doktora... :roll:
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

To sto je zena 'cista, uredna, kulturna' ne znaci da nema neku polnu bolest.
Jos nesto, to sto se tvojoj zeni nista ne pojavljuje ne mora da znaci da joj nisi nista preneo. Morate obadvoje otici na pregled.
darko_ks
Novi član
Novi član

.

Post od darko_ks »

puno hvala na ljubaznom razgovoru i jos prijatnijim savetima.Da vas pitam,kada ste orni za tako fine savete,kako da odem kod doktora kada nisam u Srbiji,a o vde gde sam,nisam u mogucnosti,iz meni poznatix razloga koji nisu za javnost?pa sta mislite,da bi neko normalan jurio internet da se leci???
nemogu da verujem.Upravu je evropa sto nas nevoli,kad se mi nevolimo i gledamo kosku jedan drugom samo da uvalimo.
XVALA U SVAKOM SLUCAJU.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

nebitno gde si ti morash da potrazish pomoc struchnog lica!

a ti razlozi samo tebi poznati, shta, jesi u zatvoru?

a to da li nas kontinent voli ili ne to nije tema za ovaj forum!

tvoje zdravlje je problem i na to se koncentrishi!
darko_ks
Novi član
Novi član

.

Post od darko_ks »

Hvala.Malo sam se razocarao u ljude.Ja sam samo trazio savet sta to moze da bude,a ne komentare varam li ja zenu ili ne.Svi smo mi fini.
U zatvoru nisam hvala bogu.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

ja nisam pominjala varanje ili ne...a vidish da morash da sacchekashh da se neko od urologa pojavi na forumu!

a ko pa nije razocharan u ljude??? :D

KO GOD TI OVDE NESHTO NAPISAO I REKAO OPET MORASH U SVAKOM SLUCHAJU OTICI DA TO NEKO POGLEDA!
Odgovori