VEC 3 MESECA MI JE POTREBNA POMOC.POMOZITE.
- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znaci koji lik... Ne mogu da verujem... Verovatno je to onaj rad: Pregled kosta u inostranstvu. Necu da gresim dusu, ali mislim da je to problem. Bitno je da se ima za druge stvari...
Elem, Darko. Ja sam bio malo ostar, ali razlog je to sto moja najbolja drugarica ima rak grlica materice sa samo 28 godina, ide na zracenje i to sve zbog kondiloma koje joj je pre 7-8 godina preneo ex boyfriend, neodgovorni divljak, koji nije imao ni toliko ljudskosti da joj tada kaze da treba da se leci..
Moje misljenje o ljudima koji su sposobni da u bilo kom smislu svesno ugroze druge ljude je izuzetno nisko i smatram da takvi ne zasluzuju da zive, posto oni drugima na neki nacin uskracuju to pravo.
Elem, svakako bi trebalo da odes kod lekara, ako ne zbog sebe, a ono zbog tvoje nesrecne zene. Ona nije to zasluzila...
Elem, Darko. Ja sam bio malo ostar, ali razlog je to sto moja najbolja drugarica ima rak grlica materice sa samo 28 godina, ide na zracenje i to sve zbog kondiloma koje joj je pre 7-8 godina preneo ex boyfriend, neodgovorni divljak, koji nije imao ni toliko ljudskosti da joj tada kaze da treba da se leci..
Moje misljenje o ljudima koji su sposobni da u bilo kom smislu svesno ugroze druge ljude je izuzetno nisko i smatram da takvi ne zasluzuju da zive, posto oni drugima na neki nacin uskracuju to pravo.
Elem, svakako bi trebalo da odes kod lekara, ako ne zbog sebe, a ono zbog tvoje nesrecne zene. Ona nije to zasluzila...
Cogito ergo doleo....
sifilis.......
MENI TO LICI NA SIFILIS...........
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Re: sifilis.......
Jel? A po cemu to?mised napisao:MENI TO LICI NA SIFILIS...........
U svakom slucaju mora da ide na pregled... makar bio i u somaliji.
Bye bye little lady
......................?................
Lako je saliti se na tudji racun.Nezna dan,sta noc nosi.Zapamtite to!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 09, 2006 5:38 pm
potpisujempeniko napisao:Znaci muka mi je od ovih divljaka sto misle da je sramota imati neku polnu bolest. To sto ti se desava je najverovatnije najobicnija gljivica ili nesto slicno sto bi inteligentan ili poluinteligentan covek, ili malo bolje izdresiran primat, izlecio za 4 dana, posto bi kao takav (a mislim na inteligenciju), otisao kod lekara.
Ustvari, takvi kao ti, Darko, su krivci sto je svaka druga devojka zarazena necim, a sto se tvoje zene tice, trebalo bi da te otkaci na keca, ne zato sto si je prevario, posto to moze svakome da se desi iz 1000 razloga, vec zato sto si bio to te mere drzak, samoziv, sebican i malouman, da si nju ugrozio, a mnoge polne bolesti koje kod muskaraca ne ostavljaju posledice, zene mogu dovesti do steriliteta, pa i gore.
Ima nas svakakvih, a sad sam ukapirao da kromanjonci jos nisu izumrli, vec da ih ima mnogo.

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
mozda te ovo muchi....
Shta he lichen sclerosus?
Lichen sclerosus je dugotrajni kozni problem. Najchesce napada genitalnu i analnu regiju a ponekad se moze javiti i na gornjim delovima rupa, na grudima ramenima.
Od Lichen sclerosus oboljevaju zene, chesto posle menopauze, a retko mushkarci i deca.
Simptomi
U ranom periodu bolesti pojava belih tachaka po telu, neobichno sjajne i glatke. Kasnije ove tachne prerastaju u vece belege da bi posle postale tanke i naborane. Tada se koza lako moze 'pocepati' a crvene i ljubichaste modrice su uobichajene. Ponekad koza izgleda kao da je izranjavana. Ponekad kada je bolesta blaga moze proci i bez ovih simptoma!
Ostali simptomi mogu biti svrab, bol i neprijatan osecaj pri dodiru tih mesta, krvarenja, plikovi.
Uzrok nije josh sasvim poznat!
Dijagnostikuje se jednostavno pregledom ii ako je potrebno doktor uzima deo koze, vrshi biopsiju da bi se iskljuchio sve ostale mogucnosti.
Lechenje, na gornjim delovima trupa i ramenima se ne lechi vec promene same nestanu vremenom dok se analna i genitalna regija mora lechiti kako ne bi izazvala rak koze na tim mestima gde se koza menja!
Shta he lichen sclerosus?
Lichen sclerosus je dugotrajni kozni problem. Najchesce napada genitalnu i analnu regiju a ponekad se moze javiti i na gornjim delovima rupa, na grudima ramenima.
Od Lichen sclerosus oboljevaju zene, chesto posle menopauze, a retko mushkarci i deca.
Simptomi
U ranom periodu bolesti pojava belih tachaka po telu, neobichno sjajne i glatke. Kasnije ove tachne prerastaju u vece belege da bi posle postale tanke i naborane. Tada se koza lako moze 'pocepati' a crvene i ljubichaste modrice su uobichajene. Ponekad koza izgleda kao da je izranjavana. Ponekad kada je bolesta blaga moze proci i bez ovih simptoma!
Ostali simptomi mogu biti svrab, bol i neprijatan osecaj pri dodiru tih mesta, krvarenja, plikovi.
Uzrok nije josh sasvim poznat!
Dijagnostikuje se jednostavno pregledom ii ako je potrebno doktor uzima deo koze, vrshi biopsiju da bi se iskljuchio sve ostale mogucnosti.
Lechenje, na gornjim delovima trupa i ramenima se ne lechi vec promene same nestanu vremenom dok se analna i genitalna regija mora lechiti kako ne bi izazvala rak koze na tim mestima gde se koza menja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: VEC 3 MESECA MI JE POTREBNA POMOC.POMOZITE.
cccc, pazi ti njega..."kuća gori, temelji se ljuljaju" a on pored svega muva mimu ovde na forumu...pazi, imaš lepo ime!!!...ne mogu da verujem 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Re: VEC 3 MESECA MI JE POTREBNA POMOC.POMOZITE.
stara tema...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.