Sitne bele bubuljice na celom polnom organu????

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Nikola82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 11:26 pm

Sitne bele bubuljice na celom polnom organu????

Post od Nikola82 »

Sta je to ljudi pomagajte-pojavilo se pre 2-3 nedelje-u pocetku par sada ih ima 10-15.Probao sam da istiskam jednu-ide ali tesko-izadje malo belog i to je to.Sta je to ljudi???
marko_lazic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm

Post od marko_lazic »

Polako...bez panike.Trebalo je samo malo potraziti i nasao bi odgovor na svoje pitanje.Ali eto ovaj put sam ja umesto tebe :wink:

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4219

Pozdrav,
Marko.
Whatever
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 05, 2014 7:38 am

Re: Sitne bele bubuljice na celom polnom organu????

Post od Whatever »

Da li moze meni neko da odgovori ovde,imam isto sitne bubuljice po kozi polnog organa i oko glavica,par na kozi ali oko glavica skoro svuda ali su sitne i ne bih rekao da podsecaju na kondilome ili tako nesto,ne osecam nikakav svrab,bol,peckanje itd,ali i dalje se plasim da nije neka polna bolest,molim vas odgovorite sto pre.
nikola6798
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 12:08 am

Re: Sitne bele bubuljice na celom polnom organu????

Post od nikola6798 »

Moze li neko da mi pomogne imam problem na penisu mi je izasla pa mozda sam paranoican ali mislim da je bubuljica crvene je boje lici na bubuljicu i stoji mi 7 dana tako jel da ostavim je tako ili treba nesto da uradim i da li bi moglo nesto drugo da bude osim bubuljice?
Odgovori