bele tackice na kozici

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
miraz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 01, 2006 8:34 pm

bele tackice na kozici

Post od miraz »

na kozici i na kesi koja drzi testise imam neke bele tackice koje su nalik na mitiseri ali nemaju crn vrh.svaka ta tackica se nalazi gde i koren dlake.neke mogu da istisnem a neke ne.kad je istisnem iz nje curi kao neka masnoca kao kod bubuljica.imam 17g i nisam imao polne odnose.ima li pomoci
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Sasvim normalna stvar. To su lojne žlezde u okolini korena dlake i u tom regionu su obično malo veće, a koža je tanja pa su malo vidljivije nego na drugim mestima.
Nemoj to da stiskaš bez potrebe. Ponekad se takva žlezda upali, ali je to onda isto što i obična bubuljica.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
kirovljeva
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 20, 2006 2:53 am

Bez brige

Post od kirovljeva »

Pozdrav, imam isto 17 god i pre nekih 1-2 godine takodje sam se zalio ali ne na forumu vec roditeljima kako mi se pojavilo nesto nalik sitnim bubuljicama u predelu testisa i penisa. Naravno kako bi ja bio siguran zatrazio sam da me upute kod lekara. Kako sam uso u ordinaciju kod lekarke ona mi je objasnila da su to lojne zlezde s tim sto su kod nekih muskaraca izrazenije a kod nekih manje izrazene. Bez sekiracija, kod lekara idi ako osetis neko peckanje jer je tada moguca infekcija ili ako ti se pojavi promena boje koze na nekom mestu penisa i dolazi do bola, i naravno kad pocnes da upraznjavas sex koristi obavezno kondom jer to ti je sigura zastita od pravih zaraza, polnih organa. Ja sam samo citirao doktorku :)))) POZDRAV
Odgovori