Seksualno prenosive bolesti
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Seksualno prenosive bolesti
Треба много да будеш забринут.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 02, 2017 10:49 am
Интересантно али ако ја sesso orale con una * SPAM * di firenze ризикујем нешто?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm
Testiraj se. Besplatno je.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2017 8:24 pm
Imam jedno pitanje... Bio sam kod prijateljice u stanu i dobio sam zelju da masturbiram na njene prljave gacice
Poprilicno sam siguran da je okej i da je zdrava ali me opet nesto tisti da li sam mogao da prenesem hiv preko gacica? Hvala unapred

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 05, 2016 8:42 pm
Ni teoretski.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 08, 2016 10:24 am
HIV jako tesko, gotovo nemoguce, ali hepatitise vrlo lako jer prljave gace uvek imaju neku kolicinu fekalija i/ili krvi cak iako to nije vidljivo.plymuth napisao:Imam jedno pitanje... Bio sam kod prijateljice u stanu i dobio sam zelju da masturbiram na njene prljave gacice![]()
Poprilicno sam siguran da je okej i da je zdrava ali me opet nesto tisti da li sam mogao da prenesem hiv preko gacica? Hvala unapred
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 19, 2018 10:20 pm
Imam na kozi penisa (pri dnu) neku tvrdu sitnu izraslinu poput bradavice....da li je moguce da je to jbn kondilom iako 6 god nisam imao sex ? To sam primetio jos pre nekoliko meseci ali sam pre par dana prvi put saznao za tu bolest.... Da li moze biti i nesto drugo sto lici na kondilom?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 18, 2019 7:00 pm
Pozdrav, trebala bi mi pomoc posto sam poceo da panicim. Inace imam 18 godina do sada sam uvek imao odnose zasticen kondomom, a sto se tice oralnog puta tada ga nikad nisam koristio. Nedavno sam saznao da se HIV moze preneti i putem oralnog seksa ako se ne koristi kondom. Upoznao sam jednu devojku, i na prvom sastanku je opalio. Naravno koristio sam kondom prilikom seksa koji je bio u vaginu. Sada me zanima znam da se tako ne moze preneti HIV(mislim na klasican seks uz zastitu), ali pre seksa sam dobio 2 minuta oralnog zadovoljavanja. Obratio sam paznju na njena usta kao sto je navedeno nigde ranica nigde krv iz njenih usti. Posto me je mrzelo da se brijem pre seksa, jer nisam toliko zarastao skratio sam makazama dlake. Zakacio sam donji deo penisa, ali sa suprotne strane tacnije odozdole malo iznad testisa. Jedva da se nesto videlo bukvalno tackica. To je bilo 5 sati pre sastanka. Tako da sam namazao malo pavloviceve masti na tu tackicu da bi mi brze proslo. To vece mi je bilo full i sve, ali mi se u glavi stalno vrtelo to da se HIV moze preneti oralnim putem i sve. Pronasao sam da obrezivanje smanjuje procenat nastanka zaraze i to cak 60% vezano za klasican seks u vaginu(to se radi u Africi). Ja sam srecom obrezan jos kao klinac iz zdravstvenih razloga. To se sve desilo pre dva dana i od tada stalno brinem. Za devojku sam cuo da je imala dosta partnera, ali nikad da je zarazena necim. Klasican oralni seks samo pljuvacka (nigde krv) naravno molim vas za savet, i kolika je mogucnost nastanka HIV-a u mom slucaju??? Sto pre pomazite hvala mnogo unapred!
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У том конкретном случају не верујем да се можеш инфицирати али имај у виду да је вирус много мањи од пора на кондому.
Иначе таквим промискуитетним понашањем сигурно ћеш у будућности навући беду на врат, тако да ти то не гине.
Иначе таквим промискуитетним понашањем сигурно ћеш у будућности навући беду на врат, тако да ти то не гине.
-
- Novi član
Hvala Vam na odgovoru. U pravu ste, zato od sada menjam ponasanje skroz. Nema igranja sa takvim stvarima.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нека ти је са срећом.
-
- Novi član
Izvinite samo mozete li malo preciznije sto se tice toga da je virus manji od pora na kondomu?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Хм, па не знам како прецизније. Сперматозоиди углавном не могу да прођу кроз поре кондома али вирус је неупоредиво мањи и може да прође. Конкретне димензије не знам, али ваљда се могу пронаћи.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 24, 2019 4:03 pm
Zbog svega ovoga - kondomi uvek!