Seksualno prenosive bolesti
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 28, 2013 7:50 am
Re: Seksualno prenosive bolesti
Zamolio bih takodje za hitnu pomoc jer sam u losem stanju,a trenutno nisam u srbiji i nemam mogucnosti odlaska kod lekara,imao sam odnos sa verovatno promiskuitetnom devojkom sa zastitom,nakon 2 dana pojavile su mi se 2 crvene mrlje na penisu,nakon 12 dana od odnosa sa donje strane penisa na kozici pojavio se mali crveni plihcic i oko njega se kozica naborala i nadula,ja dobio groznicu i to dosta jaku najvise u jutarnjem periodu,ucestalo mokrenje ali bez bolova i peckanja sasvim normalno ali ponekad i na sat vremena sa cudnim mirisom mokrace,nemam svrab ni u genitalijama ni po telu,mucninu i beli osip po ramenima,taj plihcic nije ispustao nikakav sekret cak se u poslednje vreme i smanjio cini mi se i izgubio boju,ne svrbi i mogu reci da ne pece,ali slabost i groznica ne prestaju,a zbog mucnine slabim jer slabo jedem,molim vas da mi kazete da li je najverovatnije herpes u pitanju ili vec nesto drugo da znam sta mogu ocekivatia po povratku u srbiju cu svakako otici lekaru.Puno zahvalan.
Zdravo svima,
Zanima me da li može da se dobije neka polna bolest prilikom penetracije ako kondom spadne (povuče se) na nekih - polovinu, dve trećine dužine penisa, a pritom je glans kompletno prekriven i zaštićen (nema direktnog dodira sa vaginom)?
Zanima me da li može da se dobije neka polna bolest prilikom penetracije ako kondom spadne (povuče se) na nekih - polovinu, dve trećine dužine penisa, a pritom je glans kompletno prekriven i zaštićen (nema direktnog dodira sa vaginom)?
Ljudi, pitanje je bilo ozbiljne prirode?
Evo ja cu ti odgovoriti ako vec nije neko...hajdukveljko79 napisao:Zamolio bih takodje za hitnu pomoc jer sam u losem stanju,a trenutno nisam u srbiji i nemam mogucnosti odlaska kod lekara,imao sam odnos sa verovatno promiskuitetnom devojkom sa zastitom,nakon 2 dana pojavile su mi se 2 crvene mrlje na penisu,nakon 12 dana od odnosa sa donje strane penisa na kozici pojavio se mali crveni plihcic i oko njega se kozica naborala i nadula,ja dobio groznicu i to dosta jaku najvise u jutarnjem periodu,ucestalo mokrenje ali bez bolova i peckanja sasvim normalno ali ponekad i na sat vremena sa cudnim mirisom mokrace,nemam svrab ni u genitalijama ni po telu,mucninu i beli osip po ramenima,taj plihcic nije ispustao nikakav sekret cak se u poslednje vreme i smanjio cini mi se i izgubio boju,ne svrbi i mogu reci da ne pece,ali slabost i groznica ne prestaju,a zbog mucnine slabim jer slabo jedem,molim vas da mi kazete da li je najverovatnije herpes u pitanju ili vec nesto drugo da znam sta mogu ocekivatia po povratku u srbiju cu svakako otici lekaru.Puno zahvalan.
po tvom opisu mislim da je genitalni herpes...
Posto je to primarni stadijum moras odmah leciti, jer ces tako umanjiti kasnije recidive (ovaj glupavi herpes javlja se cesto)
Idi u apoteku kupi mast aciklovir, mazi dole, uzmi acikolovir tabelete pij 2 ujutru 2 uvece...
mozes i bebi puder da koristis...
jacaj imunitet i pomiri se sa zlom sudbinom...
eto i ja patim od genitalnog herpesa i kad mi je prvi put izasao smrsala sam 7 kg...
i nigde neces naci razumevanje ni od doktora neko ovako po forumima...
i nikako nemoj da se zezas da se dodirujes dole pa da se posle trljas, ceses po telu, po ocima nikako....
probaj da nadjes i propolis kremu/mast pa i to mazi dole..
leka nema ako to mislis, g herpes je virus koji ostaje u telu zauvek....
i cuvaj se, pamet u glavu ljudi koji imaju g herpes imaju vece sanse da obole od hiva...
sta jos da ti kazem osecam da se raspadas....
Možda pitanje zvuči glupo, ali nakon svega što sam ovde pročitao nije mi svejedno. Tripujem se da više ni sa kondomom nisam bezbedan, kamoli ako se kondom malo povukao, tj. nije skroz do korena penisa prilikom penetracije?Mitra napisao:Zdravo svima,
Da li neko moze da mi protumachi rezultat?
BRIS VAGINE I CERVIKSA
Epitalne celije,masa Gram pozitivnih dipolokoka i Gram labilnih bacila i kokobacila
patogene bakterije nisu izolovane..gljiva iz roda candida izolovane u velikom broju

BRIS VAGINE I CERVIKSA
Epitalne celije,masa Gram pozitivnih dipolokoka i Gram labilnih bacila i kokobacila
patogene bakterije nisu izolovane..gljiva iz roda candida izolovane u velikom broju
Ајме! Па мораш одмах да кренеш са терапијом када има толико бактерија и гљивица. Урадише ли антибиограм?
Оно што ја могу да препоручим је алкализација организма по књизи "Алкализуј се или умри" и испирање воденим раствором соде бикарбоне.
Оно што ја могу да препоручим је алкализација организма по књизи "Алкализуј се или умри" и испирање воденим раствором соде бикарбоне.
Sad se vratila od svog ginekologa,nista nije opasno samo candida zbog antibiotika koje sam pila...rekao je da kupim kanecten vaginaleteee i to je sve

Па наравно да није опасно када није њега стрефило а ни његову ћерку.sashia napisao:Sad se vratila od svog ginekologa,nista nije opasno samo candida zbog antibiotika koje sam pila...rekao je da kupim kanecten vaginaleteee i to je sve![]()
![]()

А шта би са осталим бацилима? То ништа, а?
Када је контрола?
Ako imam ranu na nozi, posekotinu, koja ne krvari,i na tu posekotinu, mi sedne
(dotakne je vaginom), jel mogu se zarazim hivom?
(dotakne je vaginom), jel mogu se zarazim hivom?
Е Сале разни стручњаци овде на форуму а неће ништа да кажу кад човек постави конкретно питање, или помажу на кашичицу подлаци.
Ако негде пронађеш како све може да се зарази сидом јави и мени, ја сам имао незаштићене полне односе са промискуитетном козом (како се касније испоставило) и појавио ми се и неки осип по лицу и сад ме страх да немам сиду. А сад имам и опстипацију али то је вероватно од кефира.
Овде сам описао свој проблем али нико да помогне http://www.doktor.rs/forum/polne-bolest ... ml#p334030
Ако негде пронађеш како све може да се зарази сидом јави и мени, ја сам имао незаштићене полне односе са промискуитетном козом (како се касније испоставило) и појавио ми се и неки осип по лицу и сад ме страх да немам сиду. А сад имам и опстипацију али то је вероватно од кефира.
Овде сам описао свој проблем али нико да помогне http://www.doktor.rs/forum/polne-bolest ... ml#p334030
sale88, не обраћај пажњу на ову будалу која се представља као ја. Све податке је прекопирао од мене једино му је корисничко име различито. Има минус уместо доње цртице.
Jel mogu prvi simtomi hpv virusa(kondilomi) da se jave posle nekih 15-20 dana, posto imam svrab oko anusa, na preponama sitne izrasline(kao pegice) i iznad penisa, oko korena par crvenkastih tackica ?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца