Ocekujem pomoc i brz odgovor!
Ocekujem pomoc i brz odgovor!
E ovako da pocnem...spavao sam sa jednom curom bez zastite pre nekih godinu i 6 meseci, odnosi nisu trajali dugo jer ja nisam bio iskusan mozda nekih 1/2 a mozda i 3 minuta... Ta cura je imala odnose sa svima redom i sa nekim narkomanima. Za jednog sam cuo da je zarazen hepatitisom C ali ne znam da li je istina... Testirao sam se nakon 5/6 meseci a mozda i 7 i rezultati su bili negativni...Sutra dan od odnosa imao se neke crvene tackice po glavicu, otisao sam kod lekara i dao mi je neku mast za to i to je ubrzo proslo... Imao sam nakon nekih mesec dana povracanje i mucninu ali to je trajalo nekih 2/3 dana...imao sam i temperaturu ali to nako mozda 2/3 meseca od odnosa ali i to je trajalo mozda 2 dana... Sad koliko je proslo godinu i 6 meseci imam opasnih problema sa stomakom, tj. sa zeludcom... U poslednjih 10/15 dana imam stalne mucnine bez povracanja, i moj zeludac ne podnosi nikakvu hranu jer mi je od bilo cega muka... Radio sam u jednoj firmi 3 meseca, i za ta 3 meseca sam svaki dan spavao po 3/4 nekad i 5 sati a radio po 10 sati svakodnevno, radio sam do nove godine... Mene interesuje da li trebam da imam strah od hepatitisa C ili je to od umora ili pada imuniteta... Imam ne punih 19 godina... Ocekujem pomoc od vas jer vise ne znam sta da radim... Ocekujem odgovor u najkracem vremenskom roku... Hvala u napred!
Re: Ocekujem pomoc i brz odgovor!
Мораш да се тестираш на хепатитис.
Кажу да ако се у току пола године свакодневно спава мање од шест сати, долази до озбиљних органских поремећаја. Па ти види шта ћеш да радиш.
Кажу да ако се у току пола године свакодневно спава мање од шест сати, долази до озбиљних органских поремећаја. Па ти види шта ћеш да радиш.
Znaci moram da se testiram bez obzira sto sam se testirao nakon 6 meseci na hepatitis C? pa ta 3 meseca sam svakodnevno spavao po 3/4 sati, sad imam normalan san po 7/8 sati...
Извини, али нисам сигуран који је период потребан за додатну анализу.
Организам има велику регенеративну моћ, али није на прекидач. Што га више будеш цимао пре ће пући.
Писмо си мало испретурао па ми је потребан временски дијаграм да бих закључило када ти се шта десило. Да ли сада под неким стресом, фрком, паником?
Организам има велику регенеративну моћ, али није на прекидач. Што га више будеш цимао пре ће пући.
Писмо си мало испретурао па ми је потребан временски дијаграм да бих закључило када ти се шта десило. Да ли сада под неким стресом, фрком, паником?
Pod stresom i panikom jesam zbog hepatitisa C... Nisam nikad bio dobar u sastavljanju tekstova pa ti se zato izvinjavam...el postoji rizik od dobijanja hepatitisa? ipak je odnos trajao minut do dva, i nije bio grub...prilicno brzo mozda cak i manje od minuta, ne mogu da ti kazem iskreno koliko...koliki je rizik da sam zakacio hepatitis C?
Мораш да искулираш. Хепатитис се веома лако добија, али ти си радио тест који је био негативан. Можда се неко јави да ти каже нешто око дефинитивног теста, али ако се не јави сигурно можеш да нађеш информацију на интернету. Покушаћу да питам неког стручњака, а ако се не будем јавио за који дан, пошаљи ми емаил преко мог сајта (адреса је у мом профилу) да ме подсетиш.
ja sam citao po ovom forumu...pise da su verovatnoce da se dobije hepatitis C putem odnosa 1 posto, a ako je grublji bio bi 70 posto, ajde vidi molim te saznaj nesto ubrzo povodom mog pitanja jer moji zivci nece izdrzati jos jedan test... POLUDECU, EKSPLODIRACE MI MOZAAAAK!!!
i zaboravio sam da kazem...ta devojka se udala i ima dete... Takodje se udala za nekog narkomana ali ne znam da li je zarazena, nista nisam cuo o njoj da je zarazena... Molim vas za brz odgovor povodom mog pitanja...pozzzz!!!!
Гледаћу сутра да наватам неког инфектолога па да га питам.
Мораш то да искулираш. Па тест ти је био негативан!!! Осим тога, у животу ћеш имати горих ствари него што је ова. Ако за сваку будеш спаљивао свој мозак, слабо ће ти шта од њега остати на крају.
Мораш то да искулираш. Па тест ти је био негативан!!! Осим тога, у животу ћеш имати горих ствари него што је ова. Ако за сваку будеш спаљивао свој мозак, слабо ће ти шта од њега остати на крају.

ajde vidi saznaj pa mi javi sto je hitnije molim te ili cu da poludim...tesko da mogu da iskuliram...jer ja sam takav...test mi je bio negativan, ali koliko su ti testovi posto sigurni? na testu mi je radjeno neke 3 analize krvi, za jednu se secam da je bilo pisalo anti hiv ali sve te 3 analize su bile negativne, tj pisalo je nereaktivno...brz odgovor molim vas, tesko da mogu da iskuliram...hvala puno pozz!!!!
Ево га одговор:
- Ако ти је на анализи урађеној шест месеци после контакта са извором, налаз на хепатитис Ц био негативан, немаш га.
Ако овакву ситуацију не можеш да искулираш, размисли о томе како да промениш ту своју нарав или начин живота.
- Ако ти је на анализи урађеној шест месеци после контакта са извором, налаз на хепатитис Ц био негативан, немаш га.
Ако овакву ситуацију не можеш да искулираш, размисли о томе како да промениш ту своју нарав или начин живота.
HVALA PUNO!!! mozda nije 6 meseci jer ne znam tacno a mozda je i preko 6 meseci
...ali preko 5 jeste 100 posto...a za ove mucnine ici cu kod lekara, mozda mi je od ta 3 meseca koja sam radio a spavao po 4/5 sati, neki put i manje, jedva isterao ta tri meseca pa me mozda sve stiglo...hvala ti punoooo!!!!!! pozzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uradite test na helikobakter i regulisite ritam spavanja, redovno jedite, 5 puta dnevno na svaka 3 sata, ostavite cigarete i gazirane sokove, ne pijte vishe od 2 kafe dnevno, unosite vise vode i vlaknaste hrane i resicete bilo koji problem u zivotu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 3:12 pm
Zdravo! Evo,da prvo objasnim moju situaciju: Trenutno imam herpes na usni i periodicno mi se pojavi. Znam da ne treba da se ljubim dok imam herpes,ali sam to ipak uradila. Sad me zanima da li se taj usni herpes moze preneti na genitalije "vatanjem" (sto bi se zargonski reklo) i da li je moguce da ja dobijem genitalni herpes zato sto imam usni? Strasno sam zabrinuta,nadam se da mi mozete pomoci. Hvala unapred.
a taj test helikobakter sta je to ????? ne pijem, ne pusim, bavim se sportom..svakog dana trcim...ishrana mi je malo slabija...hvala poslusacu savet, ali bi vas zamolio da dobijem odgovor na pitanje sta je helikobakter test ?