Ocekujem pomoc i brz odgovor!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ocekujem pomoc i brz odgovor!

Post od aa_aca »

wanttoknow napisao:Zdravo! Evo,da prvo objasnim moju situaciju: Trenutno imam herpes na usni i periodicno mi se pojavi. Znam da ne treba da se ljubim dok imam herpes,ali sam to ipak uradila. Sad me zanima da li se taj usni herpes moze preneti na genitalije "vatanjem" (sto bi se zargonski reklo) i da li je moguce da ja dobijem genitalni herpes zato sto imam usni? Strasno sam zabrinuta,nadam se da mi mozete pomoci. Hvala unapred.
"Управо сам скочио са стопедесетпрвог спрата и веома сам забринут шта ће да ми се деси. Да ли можете да ми помогнете?" :-?

Треба да се забринеш због тога што ти се херпес често јавља, јер је то знак озбиљно нарушеног имунитета. Постоји лек Зовиракс као и Ацикловир, али пре употребе консултуј се с лекаром или фармацеутом, што би неки рекли.

Погледај на мом сајту савете за повећање имунитета.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

stamenko napisao:a taj test helikobakter sta je to ????? ne pijem, ne pusim, bavim se sportom..svakog dana trcim...ishrana mi je malo slabija...hvala poslusacu savet, ali bi vas zamolio da dobijem odgovor na pitanje sta je helikobakter test ?
То је једна "модерна" бактерија од које данас сви болују. Лечи се жестоким антибиотицима, који обично не униште ту бактерију. Поставља се филозофско питање: да ли она уопште постоји?
stamenko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 2:52 am

Post od stamenko »

zahvaljujem na savetu...testirao sam se na heliko bakteriju i na zalost povisene su...ali kljokam one proklete antibiotike! :D POZZ PUNO HVALA VAM NAJBOLJI STEEEE ! ! !
Odgovori