Hlamidija/za Dr. Obgyn
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
...
Bris uretre se uzima obicno na 2-3 cm, bris prostate dakle, uzima se isto kroz uretru, ali jedno 10-tak cm dublje, znaci do same prostate.
Ovde bih da napomenem, da je vazno da vam ovaj bris uzima iskljucivo urolog, najbolje neko sa iskustvom.
Neprijatan osecaj je samo dok se uzima bris, a to traje par sekundi.
10-tak minuta posle toga cete i zaboraviti na to, tako da nije bas toliko strasno kao sto zvuci.
Ovde bih da napomenem, da je vazno da vam ovaj bris uzima iskljucivo urolog, najbolje neko sa iskustvom.
Neprijatan osecaj je samo dok se uzima bris, a to traje par sekundi.
10-tak minuta posle toga cete i zaboraviti na to, tako da nije bas toliko strasno kao sto zvuci.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 10:55 pm
- Kontakt:
m
Da li je pored brisa prostate potrebno davati i bris uretre, odnosno da li bris prostate pokriva uretru i okolinu ? I koliko je cesto(uobicajeno) da hlamidija napadne i ostane u\na prostati? hvala
nista
-
- Novi član
- Kontakt:
ako moze veceras odgovor, molim
Na spermogramu pre 3 meseca broj leukocita je bio 1-normalan , uzimao terapiju protiv hlamidije, kontrolni test(bris) mesec dana posle terapije je negativan .Ali evo na ponovljenom spermogramu broj leukocita 15.ejjj 15. Nesto mi tu nije jasno , plasim se da se nije hlamidija odomacila u prostati .Ponovljeni spermogram sam radio zbog jakog neprijatnog bola prostate posle ejakulacije.
nista
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm
...
Nije iskljuceno. Ponovi bris na hlamidiju, uvek treba uraditi bar dva brisa nakon terapije, u razmaku od po mesec dana. Ako su oba negativna, onda je velika sansa da je hlamidija izlecena.
-
- Novi član
- Kontakt:
Urolog dao dijagnozu: Pyospermia zbog leukocita a oni su tu jer je bris uretre pokazao staphylococcus epidermis izolovane su retke kolonije.Nisam ubedjen da one mogu da izazovu one leukocite u spermogramu .A posebno me brine duzina terapije :10 dana Viziren 2*1, pa jos 10 dana Bachim 2*2. Molim za vase misljenje i savet.
nista