Ako neko zna da ima sifilis kako i gde da primi penicilin?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 01, 2009 9:43 pm
Ako neko zna da ima sifilis kako i gde da primi penicilin?
ako je neko nekad bio diagnosticiran za sifilis, a još nije u zadnjoj fazi već drugoj
gde može da ode da primi penicilin? ima li privatnih ambulanti?
gde može da ode da primi penicilin? ima li privatnih ambulanti?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Dec 15, 2008 3:15 pm
taj neko je mnogo davno trebao da prima penicilin. a penicilin se daje u svakom domu zdravlja..ako vec krijete pa bi privatno,kasnjenje vas moze mnogo kostati,ne samo para nego zdravlja!
ja ne znam kad ce ljudi prestati da se stide drzavnih lekara i da se informisu o bolestima malo vise?!mislite da vas privatnici ne mogu ogovarati???
hahahah
ja ne znam kad ce ljudi prestati da se stide drzavnih lekara i da se informisu o bolestima malo vise?!mislite da vas privatnici ne mogu ogovarati???
hahahah
-
- Novi član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa jel bi vi radje da krijete neshto ili da se pravilmo lechite?
Penicilin nije nimalo naivan lek i lek koji s elako podnosi i treba ga primati u adekvatnim uslovima, i sve to vreme lechenja voditi rachuna o nachinu zivota.
Pisali smo dosta o sifilisu na forumu, potrazite i obratite se lekarima, privanto ili drzavno, i izbacite iz glave teoriju zavere i ogovaranja koju mi se chini da imate vezano za lekare i medicinsko osoblje!
A i krajnej cinichno do vas bi bilo smao da se pojavite negde i kazete ja moram da primam penicilin bez toga da kazete koju dijagnozu imate, krajnej nekorektno prema osoblju s obzirom da se zna kakvo je oboljenje u pitanju!
A ako vec imate frku oko pregleda kod lekara u drzavnim institucijama pronadjite neku privatnu ordinaciju i otidjite na pregled i po terapiju, i da, mozete sve reci jednoj osobi a da ona to nikome ne prepricha, nisu svi medicinski radnici zeljni nechijih tracheva
Penicilin nije nimalo naivan lek i lek koji s elako podnosi i treba ga primati u adekvatnim uslovima, i sve to vreme lechenja voditi rachuna o nachinu zivota.
Pisali smo dosta o sifilisu na forumu, potrazite i obratite se lekarima, privanto ili drzavno, i izbacite iz glave teoriju zavere i ogovaranja koju mi se chini da imate vezano za lekare i medicinsko osoblje!
A i krajnej cinichno do vas bi bilo smao da se pojavite negde i kazete ja moram da primam penicilin bez toga da kazete koju dijagnozu imate, krajnej nekorektno prema osoblju s obzirom da se zna kakvo je oboljenje u pitanju!
A ako vec imate frku oko pregleda kod lekara u drzavnim institucijama pronadjite neku privatnu ordinaciju i otidjite na pregled i po terapiju, i da, mozete sve reci jednoj osobi a da ona to nikome ne prepricha, nisu svi medicinski radnici zeljni nechijih tracheva

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
@ drbgd
ne mislim svrstavati sve u isti koš
ne misim da su svi zato i tražim prvatne lekare jer su malko svesniji...
daleko od toga da nema savesnih u javnim ustanovama
-----------
ako možete da mi pomognete pomozite.... dovoljna sam sam sebi kazna sa ovim nego još da slušam nešto...
nisam alergičan na penicilin....
i ako možete da me uputite do vas pa i u državnoj ustavovi uputite me... biću vam zahvalan
ne mislim svrstavati sve u isti koš
ne misim da su svi zato i tražim prvatne lekare jer su malko svesniji...
daleko od toga da nema savesnih u javnim ustanovama
-----------
ako možete da mi pomognete pomozite.... dovoljna sam sam sebi kazna sa ovim nego još da slušam nešto...
nisam alergičan na penicilin....
i ako možete da me uputite do vas pa i u državnoj ustavovi uputite me... biću vam zahvalan
-
- Stalni član
-
- Novi član
tim mi i nisi pomogao....
ako misliš cimati samo slobodno....
btw... išao kod lekara i nisu me još za to ni testirali, nikad....
sem toga što sam možda jednom bio diagnosticiran na to... a od tad za razne stvari i dobijao dosta penicilina....
ali bi ipak reda radi otišao sve to proveriti....
tako da eto ipak bilo propusta kod državnog lekara ne pregledavši mi i to.... a silom prilika možda i saznao za sif pa zato pitam....
voleo bi da mi pomognete i da me uputite... gde šta kako....
kleopatar mnogo sam ti zahvalam na tvojoj priči ali mi baš i ne pomaže....
a zato pitam za privatnog da li neko zna.... da se ne cimam od lekara do bolnice i obrnuto.... već da mogu rešiti taj problem vrlo brzo....
ako misliš cimati samo slobodno....
btw... išao kod lekara i nisu me još za to ni testirali, nikad....
sem toga što sam možda jednom bio diagnosticiran na to... a od tad za razne stvari i dobijao dosta penicilina....
ali bi ipak reda radi otišao sve to proveriti....
tako da eto ipak bilo propusta kod državnog lekara ne pregledavši mi i to.... a silom prilika možda i saznao za sif pa zato pitam....
voleo bi da mi pomognete i da me uputite... gde šta kako....
kleopatar mnogo sam ti zahvalam na tvojoj priči ali mi baš i ne pomaže....
a zato pitam za privatnog da li neko zna.... da se ne cimam od lekara do bolnice i obrnuto.... već da mogu rešiti taj problem vrlo brzo....
-
- Novi član
-
- Stalni član
-
- Novi član
@ bankabre
@ kleopatrin
otišao u novi sad na testiranje za TPHA.... čekajući rezultate do ponedeljka
uputite me gde bi mogao otići ako je kojim slučajem pozitivan....
da li kod urologa ili dermatologa ili baš baš najobičnija ambulanta? ne bih voleo da me šetaju od jedne do druge ustanove ili slično....
hvala....
@ kleopatrin
otišao u novi sad na testiranje za TPHA.... čekajući rezultate do ponedeljka
uputite me gde bi mogao otići ako je kojim slučajem pozitivan....
da li kod urologa ili dermatologa ili baš baš najobičnija ambulanta? ne bih voleo da me šetaju od jedne do druge ustanove ili slično....
hvala....
-
- Novi član