zuta mrlja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
zuta mrlja
Na levom oku ne vidim nista,kao magla. Nosim sociva na oba oka vec 20 god. Na levo oko dve godine kako ne vidim. Interesujeme da li ima neki lek ili kapi da povratim vid na levo oko i da zastitim desno?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 08, 2017 10:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: zuta mrlja
Molim vas moze li mi neko reci dali moze zuta mrlja da se izleci, idem 19.04 2017. na neko dubinsko snimanje da ustanove tacnu dijagnozu, ja na jednom oku vidim mrlju i na daleko mi je u tom krugu umanjena slika, a sa oba oka smeta mi duplira se tako sam i primetila molim vas neki odgovor dali je neko izlecio i sta su rekli o svemu...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Жута мрља је део ока и није болест. А тај проблем ми личи на деформитет стакластог тела или проблем са очним мишићима. Пробај да пошаљеш приватну поруку Helenic-у.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 08, 2017 10:27 am
A kome da posaljem ko je Helenic?aaaca napisao:Жута мрља је део ока и није болест. А тај проблем ми личи на деформитет стакластог тела или проблем са очним мишићима. Пробај да пошаљеш приватну поруку Helenic-у.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па њему. Он је очни лекар. Нађеш га на форуму и пошаљеш приватну поруку.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Кликни овде па ћеш видети његове текстове: search.php?keywords=&terms=all&author=h ... t=Pretraga