ZUT JEZIK (znaci strasno)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Slobodan888
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 09, 2010 2:10 pm

ZUT JEZIK (znaci strasno)

Post od Slobodan888 »

E ovako stoje stvari:primetio sam da mi je jezik zut pre jedno mesec dana.Prvo sam pomislio da sam mozda nesto pojeo ili popio pa je takav...,ali jok.Znaci kad popijem coca-colu,popijem mleko(pogotovo cokoladno) jezik mi podivlja koliko pozuti,komotno da me postave u tunel i da se isplazim da glumim znak opasnosti na putu :),nije smesno ali tako je.Probao sam sa Daktanolom jedno 10 dana,nista,isto,sad sam uzeo neki sprej Ozosept,pa da vidimo kako ce sa njim da bude...Ako neko ima neki savet ili je imao neku slicnu situaciju nek mi odgovori,unapred zahvalan ZUTKo :D !!!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ZUT JEZIK (znaci strasno)

Post od tamaraft »

O kandidi imate puno na forumu, koristite opciju Pretraga!

izgebagavi stres, redovno spavajte, pijte puno technosti (u to ne spadaju gazirani i gusti sokovi vec VODA), izbegavajte proste secere...

i ne bi bilo loshe da vam usnu duplju pregleda lekar opshte prakse i prepise lekove koje treba da koristite a ne da se sami lechite!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Slobodan888
Novi član
Novi član

Post od Slobodan888 »

problem je u tome sto ja radim u vojsci,a verovatno i sam znas kakvi su vojni lekari,prepisu ti antibiotik i oni su svoje resili....,da li ima da se u privatnoj klinici da se izvadi kao sto ima bris grla tako da se uradi i neki bris jezika,da znam sa cime imam posla???hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Naravno da mozete uraditi bris usne duplje i jezika u privatnoj laboratoriji, mada je dovoljno i samo da vas pogleda lekar opshte prakse i da terapiju!

Bez obzira gde radite vojska ili ne, lekar koji vam je dao antibiotike moze i da vam prepishe lek za gljivice!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Slobodan888
Novi član
Novi član

Post od Slobodan888 »

e hvala puno,uradicu ja prvo bris jezika,pa cu da vidim kakve su gljivice pa da za njih uzmem neki odgovarajuci lek...,hvala
Odgovori