imam 28 godina i zanima me sledece:
boli me stalno leva ruka i leva lopatica imam bolove
u vratu i zuji mi u usima lekari su mi prepisali ksalol
i pijem ga vec 3 godine nekad me uhvati vrtoglavica
i panika i do pre 1 godinu imao sam jake
glavobolje
a dijagnoza je spondiloza kicme da li jos neko
ima ovakav problem
zujanje u usima
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: zujanje u usima
andjel napisao:imam 28 godina i zanima me sledece:
boli me stalno leva ruka i leva lopatica imam bolove
u vratu i zuji mi u usima lekari su mi prepisali ksalol
i pijem ga vec 3 godine nekad me uhvati vrtoglavica
i panika i do pre 1 godinu imao sam jake
glavobolje
a dijagnoza je spondiloza kicme da li jos neko
ima ovakav problem

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
sKANDALOZNA JE GLUPOST DA PIJES kSALOL VEC TRI GODINE, izvini za velika slova - slucajno, ali nisi ti kriv za to vec idioot od lekara koji te drzi na ksalolu 3 godine! Ako se radi o psiholskom problemu (panicnom poremecaju, somatizacijama, fobiji) onda Ksalol nije lek izbora i svakako nije za 3 godine upotrebe, ciome se stvara zavisnost od Ksalola a ne resava problem. Ako se pak radi o spondilozi i bolovima od vratne kicme, onda je resenje u fizikalnim terapijama i po potrebi analgeticima. Ukoliko se radi o visokom pritisku, leci se antihipertenzivima.
U bilo kojoj opciji, niste ti kriv za tudju glupost: ili se javi nekom psihijatru, ili ako te psihijatar drzi na Ksalolu 3 godine (sto nadam se nije slucaj) promeni lekara. Umedjuvremenu fizikalne terapije, parametri krvne slike sa vrednostima gvozdja i najzad redovno pracenje pritiska posebno kad ti zuju u usima. Pozdrav
U bilo kojoj opciji, niste ti kriv za tudju glupost: ili se javi nekom psihijatru, ili ako te psihijatar drzi na Ksalolu 3 godine (sto nadam se nije slucaj) promeni lekara. Umedjuvremenu fizikalne terapije, parametri krvne slike sa vrednostima gvozdja i najzad redovno pracenje pritiska posebno kad ti zuju u usima. Pozdrav