ZUC, POLIP U LUMENU ZUCNE KESE, CISTOIDNA FORMACIJA OKO 3,5

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
mikmak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2011 10:42 pm

ZUC, POLIP U LUMENU ZUCNE KESE, CISTOIDNA FORMACIJA OKO 3,5

Post od mikmak »

Imam 30 godina, zenski pol, normalnu kilazu imam.
Bila sam na WMA u novembru i na ultrazvuku su mi nasli solarni kaklulus u lumenu promera 8,3mm i polip promera 5,8 mm. Pankreas uredne velicine, bubrezi ok. Sve ostalo ok. Dali su mi da pijem Meteospasmyl (30 dana) i Himekromon (15 dana).
Nakon mesec dana odem ponovo, na kontrolu, i nadju mi solarni kalkulus promera 1 cm sa jasnom eho senkom. U lumenu zucne kese polip promera 0,7 cm. I nadju mi nesto novo cistoidnu formaciju od 3,5 cm sa cistama cerkama.
Pridrzavala sam se prepisane ishrane... i pila lekove... ovo mi se sve povecalo i niotkuda nasli cistu koja je 3,5 cm. Poslali su me da uradim test krvi i test za ehinokokus itd...SVE JE OK!?
Posto sam potpuno zbunjena...otisla sam kod jednog doktora u Zemunskoj bolnici po preporuci, pokazala mu sve nalaze... i on je odreagovao u smislu da to nije nista i da bi on samo to pratio... potpuno razlicita misljenja, drasticno razlicita?!
Ne znam sta da radim, i kome da verujem. tako nekada bez pravila mi se naduje stomak i imam gasove i bolucka me ispod desnog rebra u gornjem delu stomaka (tup bol).
Razmisljam da odem kod jos nekog doktora na WMA...
Hvala na odgovoru.
Odgovori