Zanima me koliko je opasno zracenje od mobilnog telefona. Znam da postoji ali me zanima koliko je opasno i kako ono moze da deluje kao i kakve su opasnosti i kakve su realne opasnosti.
Naime ja mnogo vise kucam poruke nego sto pricam ali se desilo jednom u proteklih 5-6 meseci da sam u dva-tri navrata pricao po oko sat vremena. Jednom mi se desilo to da mi se odjednom tokom price cela soba zavrtela u glavi. A kad pricam mobilnim posle toga osecam neku nelagodnost u glavi.
Mozda ja i umisljam neke stvari, ali bi mi stvarno trebali savet i misljenje. Mislim znam, savet je da manje pricam telefonom i na tome radim. Ja doduse, tek od pre par meseci eto pricam mozda malo cesce tj, dnevno mozda ukupno u proseku oko 10-15 min, i to sto se desilo da u par navrata tako prekoracim sa vremenom.
Dakle, zamolio bih doktore na forumu da mi kazu istinu o ovoj temi. Koliko je moguce da mi se dogodi ili pojavi neka promena na mozgu zbog mobilnog.
P.S. Vec 4-5 dana mi nije najbolje sa glavom. U sredu je pocela da me boli (ali to je verovatno sto sam tada jako malo spavao pa iso na put autobusom i jako malo jeo i od napora je to verovatno to), onda sam sutradan taj pulsirajuci bol osetio u predelu slepoocnica i ocnih jabucica, na temenu i menjao je lokaciju (to sam resio Kafetinom), i tako iz dana u dan bol je nestajao a ostajala neka nelagodnost i kao neka vrtoglavica, ne u pravom smislu ali tako nekako, "zanosi me" pomalo. Iz dana u dan kao da mi je bolje i da se te neprijatnosti i tegobe gube, ali kad god pricam telefonom kao da ih malo osvezim.
Znam da cete mi mozda reci: Bosko ne fantaziraj nije ti nista samo malo smanji pricanje preko mobilnog, ali znate kako je, onog koga svrbi taj se i cese, pa ja da pitam.
Eto ja u ovom P.S. isisah vise nego sto treba, ali znam da cete me razumeti.
Pozdravljam vas i ocekujem odgovor s nestrpljenjem
Bosko
Zracenje od mobilnog telefona
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA