MOLIM NEKOG KO IMA ISKUSTVO DA MI ODGOVORI NA PITANJE U VEZI ENDOMETRIOZE.
IMAM 32 GODINE.DO SADA SAM IMALA 2 SPONATANA POBACAJA-U 6 I 11 NEDELJI TRUDNOCE.POSLE TOGA SAM ISLA NA SVA ISTRAZIVANJA I PRONADJENA MI JE URAEZ PLAZMA -POZITIVAN NALA,KOJI JE LECEN ANTIBIOTIKOM KOJI SMO UZIMALI I SUPRUG I JA.
IMAM STALNE BOLOVE U DONJEM DELU STOMAKA I PRI ODNOSIMA,KAO I BOL SA LEVE STRANE U DONJEM DELU STOMAKA.LEKAR JE NA ULTRAZVUKU REKAO DA SE RADI O ENDOMETRIOZI A DA JE BOL U LEVOM DELU JAJNIKA OD CISTE KOJA JE PUKLA I CISTI SE..
TACAN NALAZ: UTERUS U AVF VELICINE JAJETA,MIOMETRIJUM NEHOMOGEN PO TIPU ADENOMIOZE,ENDOMETRIJUM PROLIFERATIVNI,NEHOMOGEN,DEBLJINE 5 MM I NE ODGOVARA FAZI CIKLUSA,DESNI JAJNIK B.O.
LEVI JAJNIK SA NEPRAVILNOM TRANSONICNOM FORMACIJOM DIM 20*16 MMSA ZIDOM DEBLJINE DO 0.1 MM BEZ TURGORA
C.DOUGLASI B.O.
PREDLAZE SE TERAPIJA:
JANINE TABL.2*1 TOKOM 6 MESECI ILO ZOLADEX AMP 1 MESECNO TOKOM 6 MESECI
PAVODON JOD 10 DANA VAGINALETE.
MOLIM VAS RECITE MI KOJI SU SIMPTOMI DOK SE UZIMAJU OVI LEKOVI I KOJI JE EFIKASNIJI?TABLETE ILI AMP?
LEKAR JE REKAO DA RAZMISLIM STA CU DO SEPTEMBRA I DA MU JAVIM STA SAM ODLUCILA.ON PREDLAZE TABLETE...
HVALA UNAPRED POZDRAV
ZOLADEX U LECENJU ENDOMETRIOZE
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 28, 2006 11:44 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
- Kontakt:
Nisam strucna, tako da ne bih mogla da Vam pomognem, ali bih Vam preporucila da ovu temu prebacite na podforum "ginekologija". Tamo dr ObGyn odgovara na pitanja, i sigurna sam da ona moze da Vas posavetuje. Samo, pre nego sto postavite temu, procitajte lepljivu temu "Kako da formulisete pitanja na ginekologiji" i vidite da li ste naveli sve potrebne podatke.
Pozdrav
P.S. Preporucila bih da ne pisete velikim slovima, jer se to na internetu smatra za vikanje.
Pozdrav
P.S. Preporucila bih da ne pisete velikim slovima, jer se to na internetu smatra za vikanje.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 28, 2006 11:44 am
HVALA NA SAVETIMA
HVALA NA SAVETIMA A.
PREBACILA SAM PITANJE U OKVIRU FORUMA GINEKOLOGIJE...CEKAM STRUCAN ODGOVOR.
NOVA SAM NA OVOM SAJTU..
PRILAGODJAVAM SE...
POZDRAV
PS.VELIKA SLOVA SAM OSTAVILA ALI SAMO ZBOG NAVIKE(NA POSLU SVE RADIM U CAPS LOCKU) A NE ZBOG NAMERE DA POVISIM GLAS :)
PREBACILA SAM PITANJE U OKVIRU FORUMA GINEKOLOGIJE...CEKAM STRUCAN ODGOVOR.
NOVA SAM NA OVOM SAJTU..
PRILAGODJAVAM SE...
POZDRAV
PS.VELIKA SLOVA SAM OSTAVILA ALI SAMO ZBOG NAVIKE(NA POSLU SVE RADIM U CAPS LOCKU) A NE ZBOG NAMERE DA POVISIM GLAS :)