ZOLADEX U LECENJU ENDOMETRIOZE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
MADAMPIANO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 28, 2006 11:44 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ZOLADEX U LECENJU ENDOMETRIOZE

Post od MADAMPIANO »

MOLIM NEKOG KO IMA ISKUSTVO DA MI ODGOVORI NA PITANJE U VEZI ENDOMETRIOZE.
IMAM 32 GODINE.DO SADA SAM IMALA 2 SPONATANA POBACAJA-U 6 I 11 NEDELJI TRUDNOCE.POSLE TOGA SAM ISLA NA SVA ISTRAZIVANJA I PRONADJENA MI JE URAEZ PLAZMA -POZITIVAN NALA,KOJI JE LECEN ANTIBIOTIKOM KOJI SMO UZIMALI I SUPRUG I JA.
IMAM STALNE BOLOVE U DONJEM DELU STOMAKA I PRI ODNOSIMA,KAO I BOL SA LEVE STRANE U DONJEM DELU STOMAKA.LEKAR JE NA ULTRAZVUKU REKAO DA SE RADI O ENDOMETRIOZI A DA JE BOL U LEVOM DELU JAJNIKA OD CISTE KOJA JE PUKLA I CISTI SE..
TACAN NALAZ: UTERUS U AVF VELICINE JAJETA,MIOMETRIJUM NEHOMOGEN PO TIPU ADENOMIOZE,ENDOMETRIJUM PROLIFERATIVNI,NEHOMOGEN,DEBLJINE 5 MM I NE ODGOVARA FAZI CIKLUSA,DESNI JAJNIK B.O.
LEVI JAJNIK SA NEPRAVILNOM TRANSONICNOM FORMACIJOM DIM 20*16 MMSA ZIDOM DEBLJINE DO 0.1 MM BEZ TURGORA
C.DOUGLASI B.O.
PREDLAZE SE TERAPIJA:
JANINE TABL.2*1 TOKOM 6 MESECI ILO ZOLADEX AMP 1 MESECNO TOKOM 6 MESECI
PAVODON JOD 10 DANA VAGINALETE.
MOLIM VAS RECITE MI KOJI SU SIMPTOMI DOK SE UZIMAJU OVI LEKOVI I KOJI JE EFIKASNIJI?TABLETE ILI AMP?
LEKAR JE REKAO DA RAZMISLIM STA CU DO SEPTEMBRA I DA MU JAVIM STA SAM ODLUCILA.ON PREDLAZE TABLETE...
HVALA UNAPRED POZDRAV
*Aleksandra*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 1:40 am
Kontakt:

Post od *Aleksandra* »

Nisam strucna, tako da ne bih mogla da Vam pomognem, ali bih Vam preporucila da ovu temu prebacite na podforum "ginekologija". Tamo dr ObGyn odgovara na pitanja, i sigurna sam da ona moze da Vas posavetuje. Samo, pre nego sto postavite temu, procitajte lepljivu temu "Kako da formulisete pitanja na ginekologiji" i vidite da li ste naveli sve potrebne podatke.

Pozdrav

P.S. Preporucila bih da ne pisete velikim slovima, jer se to na internetu smatra za vikanje. :)
MADAMPIANO
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 28, 2006 11:44 am

HVALA NA SAVETIMA

Post od MADAMPIANO »

HVALA NA SAVETIMA A.
PREBACILA SAM PITANJE U OKVIRU FORUMA GINEKOLOGIJE...CEKAM STRUCAN ODGOVOR.
NOVA SAM NA OVOM SAJTU..
PRILAGODJAVAM SE...
POZDRAV
PS.VELIKA SLOVA SAM OSTAVILA ALI SAMO ZBOG NAVIKE(NA POSLU SVE RADIM U CAPS LOCKU) A NE ZBOG NAMERE DA POVISIM GLAS :)
Odgovori