znojenje ruku i nogu
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
znojenje ruku i nogu
Imam jedan veliki problem,vec godinama mi se prekomerno znoje ruke i noge,a sada je jos gore,stalno mi oticu prsti na ruci i stopala,da li postoji neki lek za to,jer ovo postaje nepodnosljivo?Hvala 

Pozdrav, i j imam isti problem, dlanovi i tabani mi se znoje mnogo, ja nikad u zivotu nisam bez charapa i to iskljuchivo pamuchnih, chak i kad je 40 stepeni napolju, jer kad skinem charape noge mi sve budu ko da sam iz vode izashao, ali sva sreca pa mi se noge uopshte neosecaju ni malo, a dlanovi isto stalno znojavi, leti vishe zimi manje.
Ja mislim da je to ili psiha mada ne bi rekao ili neko chishcenje i izbacivanje nechega iz organizma, mada moze biti i da srce neshto ne radi kako treba.
To je moje mishljenje, a ja inache blage veze nemam sa medicinom tako da to moje mishljenje moze biti i teshko lupetanje, pozz.
Ja mislim da je to ili psiha mada ne bi rekao ili neko chishcenje i izbacivanje nechega iz organizma, mada moze biti i da srce neshto ne radi kako treba.
To je moje mishljenje, a ja inache blage veze nemam sa medicinom tako da to moje mishljenje moze biti i teshko lupetanje, pozz.
Za pocetak, i uz malo znanja koje imam, mogu da vas posavetujem toliko da odete na jontoforezu kod dermatologa. Raspitajte se kod vaseg lekara opste prakse ili idite u Dzordza Vasingtona u institut za kozne i venericne bolesti (ali mislim da je pametnije prvo otici kod opsteg). Ono sto znam je da je jontoforeza terapija vodom kroz koju prolaze nekakva blaga strujanja necega
a funkcionise tako sto se u posudu stave dlanovi i stopala i tako neki period drzite, a ponavlja se valjda svakodnevno i vremenom dolazi do smanjivanja znojenja po celom telu.