Znojenje i pustule na licu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
sove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 8:11 pm

Znojenje i pustule na licu

Post od sove »

Imam 27 god i imam problem
Desava mi se kad se znojim da mi se pojavljuju nesto kao bubuljice ali izgleda da nisu.Pojavljuju se konstantno na istim mestima,na bradi ,na usnama ,na delu iznad usana i oko nosne supljine,pocne sa crvenilom koji zahvati jednu ili vise lojnica ,tj bolnim crvenilom,koje zatim natekne i bude nesto slicno akni i dalje bolno ,zatim iz njega se pojavi neki beli cepic, valjda pustula,koja se napuni belim gnojem ili tako necim slicnim,i zatim se osusi,nakon cega ostaje crvena mrlja.Kazem uvek se pojavljuje na istim mestima i skoro uvek posle nekog znojanja(posle teretane,fudbala ili bilo kakvog kardio vezbanja)Bio sam kod dermatologa,ona mi je prepisivala svasta ali jedino sto je pomoglo je dovicin ali to nije resenje jer cim prestanm da ga pijem opet sve krene iz pocetka....ovaj problem imam nekih 8 meseci i ne znam kako da ga resim....molio bih ako je neko imao slicne probleme da mi kazze dali je ikako uspeo da ih se resi
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

clindamicin rastvor za spoljnu upotrebu - nanesite 3x dnevno na promenu vatom
sove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 14, 2009 8:11 pm

Post od sove »

a da zaboravio sam da napisem da sam radio bris lica i da je negativan na bakterije i gljivice.....
Odgovori