Znojenje- pomagajte

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
bea13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 8:41 pm

Znojenje- pomagajte

Post od bea13 »

Iz cista me mira znoj oblije npr.situacija sjedim sve ok i odjednom graske znoja po meni,po cijelom tijelu,ne znam razlog,ne znam kome vise da se obracam,odem kod lijekara odradim sto traze to bude ok,ne znam vise sta da radim.Ako neko nesto znam,bicu zahvalna da mi odgovorite,il da me uputite kome dalje da se obratim da rijesim svoj problem.
medicina77
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 3:34 pm

Re: Znojenje- pomagajte

Post od medicina77 »

Da li ste kontrolisali hormone stitne.Koliko imate godina
bea13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 08, 2011 8:41 pm

Re: Znojenje- pomagajte

Post od bea13 »

Postovana @medicina77 pokusacu detaljnije da ti prikazem sve sta je radjeno i od cega sve patim u nadi da ces mi pomoci,da se otkrije uzorak il da uputis sta dalje da se ispituje.

52 godine,
nalazi za stitnjacu radjeni par puta i svaki put bili OK,

krvna slika OK,

dijabetis tipa 2 oko 3 godine,iako neki lijekari kazu da se to moze smatrati normalno,jer vrijednosti su 7,8 nekad i 10(koristi SIOFOR),

sad posljednji put radjeni su jetrini enzimi koji su bili dosta povecani i dobijena dijagnoza "masna jetra",nakom terapije ( HEPALIPA i SYLIMARAN) koja je trajala mjesec dana nema poboljsanja,

od povisenog krvnog pritiska patim vec oko 15 godina(uzimam terapiju),

prije godinu radjena kastroskopija i kolonoskopija,takodje sve ok,bar tako kazu,

cesto mokrenje,i pri maloj prehladi bolovi u predjelu donjeg stomaka,kao prostata je malo uvecana,i sad treba da se rade nalazi PSA i fPSA,da se i to vidi,

u posljednje vrijeme javljaju se trnci i zarenje u nogama,to pripisuju da je od secera,koriscena terapija sa Alfa liponska kiselina,prvo preko infuzije,pa kroz tablete.

Nabrojala sam neke preglede koji su radjeni i sve tegove od kojih se pati ne bili bolje prikazala odnosno priblizila cijelokupnu sliku.
Odgovori