Imam 27. god. pusac sam, radim kancelarijski posao, tako da se relativno slabo krecem, pijem s vremena na vreme, ne preterano, sto se ishrane tice nije na zavidnom nivou - uglavnom se svodi na brzu hranu, sve u svemu ne bas zdrav nacin zivota.
Vec skoro godinu dana imam problem, koji u zadnje vreme postaje nepodnosljiv. Simptomi su sledeci: prekomerno znojenje glave i vrata,bledilo, brzo umaranje, lupanje srca, podrhtavanje misica ruku, jezik mi je konstantno beo, ujutru hladna stopala i uz sve to cvoric koji sam napipao na desnoj strani vrata...
Pre mesec i nesto uradim analize krvi i urina, na kojima su ALT (transaminaze jetre) bile povecane - 80 U/L, kao i holesterol 7.67H, dok je ostalo bilo u redu.
Radio EKG, ultrazvuk abdomena, hormone stitne zlezde, sve je u redu i u granicama normale.
Za ovo vreme sam poveo malo racuna o ishrani, alkoholu, krenuo na trcanje, ali se stanje ne poboljsava...
Otici cu ovih dana da ponovim analize.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti, i sta bi od analiza jos trebalo uraditi, posto sam se google-ajuci nacitao svega i svacega?
HVALA UNAPRED!
Znojenje, lupanje srca...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Znojenje, lupanje srca...
Zdravo actionman,
Nasam se da se osecas bolje. Da li su doktori uspeli da ti postve dijagnozu? Ja sam imao slicne simptome, i sada uspesno primam terapiju.
Sve najbolje.
Nasam se da se osecas bolje. Da li su doktori uspeli da ti postve dijagnozu? Ja sam imao slicne simptome, i sada uspesno primam terapiju.
Sve najbolje.