Znojenje ispod pazuha :(
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Znojenje ispod pazuha :(
Pozdrav ljudi! Imam 18. godina i vec duze vreme imam ovaj problem koji nikako da stane, zapravo od 1. godine srednje skole. Roditelji mi kazu da je to pubertet ali ja stvarno vise ne znam. Kuci sam sasvim suv, medjutim, cim izadjem u grad, skolu ili bilo gde krecem da se znojim ispod pazuha. Cini mi se da je to od nervoze i napetosti, ali ne znam kako da se resim toga. Citao sam puno i svugde sam nalazio da je to hiperhidroza. Samo se nadam da nije to, jer me to malo i plasi. Da li je ovo hiperhidroza ili jednostavno moja nervoza?! Kada god razgovaram sa nekim, radim testove, pojave mi se krugovi na majicama i sramota me je, jako utice na psihu. Da li se to nekome jos ovde desava? Molim vas pomozite mi da nadjem resenje
hvala unapred!!!

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Znojenje ispod pazuha :(
Ма дај бре, то је потпуно нормално.
Ali stvarno se neprijatno osecam kada je hladno i na nekom sam zurci sa drugovima, i svi oni suvi, a ja nisam :/aaaca napisao:Ма дај бре, то је потпуно нормално.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Па немој да се осећаш. То је само до тебе.
Знојење може да буде последица непријатне и тесне одеће или нервозе. Да није нешто од тога?
Знојење може да буде последица непријатне и тесне одеће или нервозе. Да није нешто од тога?
Tesna odeca nije, higijena nije, probao sam veliku vecinu onih stikova i sta ti ja znam cega, jedino ta nervoza, ali nervozan sam kada osetim da se to desilo i onda strepim od toga, bukvalno se plasim kada idem negde da se to ne vidi.aaaca napisao:Па немој да се осећаш. То је само до тебе.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Немој да те глупости воде кроз живот и уништавају га.
U pravu si, ali da li ce prestati ovo ? :/aaaca napisao:Немој да те глупости воде кроз живот и уништавају га.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Зависи од узрока. Само немој да заборавиш да је знојење нормална физиолошка појава. Тако се организам хлади и ослобађа токсина.
Kako mislis, "zavisi od uzroka", mozda hoce, mozda nece? U kom slucaju nece ?aaaca napisao:Зависи од узрока. Само немој да заборавиш да је знојење нормална физиолошка појава. Тако се организам хлади и ослобађа токсина.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако си нервозног карактера онда ће прекомерно знојење да се смањи када и АКО више не будеш нервозан. Ако су надбубрежне жлезде узрок појачаног знојења, онда оно вероватно неће престати осим ако им функцију није пореметило нешто треће. Ако почнеш да користиш антиперспиранте онда се нећеш знојити али ћеш вероватно за десетак година да добијеш рак лимфних жлезда. И тако даље.
SLUSAJ, NAJBITNIJE JE DA SE NE OSECA NEGATIVAN MIRIS
A TO CE VREMENOM PROCI, NI PRIMETITI NECES KAD I ZASTO
Nemam nikakav poremecaj, svi nalazi su mi u redu :/aaaca napisao:Ако си нервозног карактера онда ће прекомерно знојење да се смањи када и АКО више не будеш нервозан. Ако су надбубрежне жлезде узрок појачаног знојења, онда оно вероватно неће престати осим ако им функцију није пореметило нешто треће. Ако почнеш да користиш антиперспиранте онда се нећеш знојити али ћеш вероватно за десетак година да добијеш рак лимфних жлезда. И тако даље.
Nema neprijatnog mirisa, cak mirise. Da li si siguran? Zvuci mi kao da si i ti imao mozda tegobe ovakve prirodevasa napisao:SLUSAJ, NAJBITNIJE JE DA SE NE OSECA NEGATIVAN MIRIS

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm
To vam moze biti primarna fokalna hiperhidroza,ali mislim da je to u vasem slucaju sasvim normalno.
Prof.Dr.Dzindo Z.
specijalista patoloske anatomije
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нажалост, не мора да значи.woker napisao:Nemam nikakav poremecaj, svi nalazi su mi u redu :/
И прекини да драмиш.