Ne znam sta mi je vec 2 nedelje imam problem...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Crnisha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2014 9:25 pm

Ne znam sta mi je vec 2 nedelje imam problem...

Post od Crnisha »

Pozdrav....

Naime, pre 2 nedelje mi se desilo da sam osetio bubuljice u predelu gluteusa i nisam obracao toliko paznju na to video sam bubuljice 2 i rekoh proci ce,
pre 4 dana sam legao da spavam i primetim da kad sam legao nesto me zasvrbelo u tom predelu i da se pocesem osetim ispod koze kao da je neko ubacio neki kliker, nije ni oblika klikera nego kao kostica kajsije,breskve u tom obliku osetim nesto tvrdo i bezi mi pod prstima, bas gde je koska izmedju gluteusa se to nalazi, posto sam tad vec bio legao nisam hteo da ustajem bio sam umoran i nisam pridavao paznju tome...
Sutradan kad sam ustao setio sam se toga i pogledam na ogledalu i vidim bas na centru izmedju gluteusa nesto crveno kao bubuljica, mama mi je pogledala kaze da je kao bubuljica sa crnom tackicom unutra, ja sam citao na internetu da je to mozda sinus pilonidalis ali nisam siguran, tek u ponedeljak sad da odem kod doktora, mislio sam da nije nista strasno posto mi ne smeta u nekom trenutku me zasvrbi, ali ispod ono se ne smanjuje...

Hvala unapred, mozda panicim bez razloga ali cuo sam da je operacija toga tj postoperativni tok mng tezak...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Ne znam sta mi je vec 2 nedelje imam problem...

Post od aaaca »

Можда би могао да пробаш са кремом Флогоцид или Ихтиол-камфор.
Odgovori