Ne znam sta je u pitanju -pomoć?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
dejana999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2016 11:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Ne znam sta je u pitanju -pomoć?

Post od dejana999 »

Imam 23 godine. Od 16 godine počele su epizode slabosti, brzog umaranja, spustanje svoda stopala i sirenje stopala na pritisak, koza je postala jako suva a misici kao da mi atrofiraju, noge mi izgledaju prilicno neugledno, malo su se iskrivile u kolenima a obuca svaka mi smeta jer mi se stopala sve vise sire pa me boli kad bilo sta obujem, hodam kao patka i osecam nesigurnist u njima kada idem stepenicama ili na nekom neravnom terenu, stopala mi cesto znaju biti hladna imaam grceve u prstima i na +40 stepeni,prsti na rukama i noge i ruke u celini često znaju biti dosta hladne,tezina tela se ne menja ali oblik je dosta narusen i promenjen, gornji deo ruku i listovi na nogama su sve deblji kao da se tu pocelo sve da talozi ,teze varenje hrane i naslage sala na abdomimalnom delu cak i kad smrsam,a butine su pune celulita o koza je mnogo opustena i suva, kicma mi se picinje kriviti, desno rame je nize od levog i osecam slabost pri sedenju ,moram da se naslonim.teskoba u grudima pri izlaganju suncu, jako lupanje srca kad krenem uz stepenice, ubrzo mi je otkriven hasimoto antitela su sada preko 2000,hormoni na granici, kontrolisana,za sada bez terapije.Uz srca uredan, imam cistu na jajniku koja je za operaciju, drugi jajnik policisticne strukture, bez sindroma policisticni h jajnika. Moram da napomenem da su ovi simptomi počeli od 16 godine ali je bilo perioda povlačenja istih kad sam se mnogo bolje osecala, ti periodi su sve redji a pogoršanja češća. Zabrinuta sam za svoje opšte stanje i kretanje i funkcionisanje u budućnosti pošto je ovo sve progresivnog karaktera. Zna li neko o čemu bi moglo biti reč?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Ne znam sta je u pitanju -pomoć?

Post od aaaca »

Реч је вероватно о непостојању физичке активности и лошој исхрани.
dejana999
Novi član
Novi član

Post od dejana999 »

Jedem prilično raznovrsno i setam sve dok me ne zabole tabani, da trčim ne mogu jer me odmah počnu boleti članci i kolena... vozim bicikl...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Разноврсно не значи да је здраво.

Шетња је физичка активност за бабе и деде.

Треба да провериш борелију. Она може да напада мишиће и уме да буде веома опасна.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

Ako tako mlada imaš već takve probleme ja sam siguran da tebi treba baš dobar dijagnostičar i ozbiljno se pozabavi sobom dok još nije kasno.
Srećno
dejana999
Novi član
Novi član

Post od dejana999 »

Trudim se da ga pronađem al ta moja simptomatologija je raznolika i doktori me samo šalju jedan drugom.. a meni je sve lošije. Počinjem da se osećam kao izgubljen slučaj. ..
Odgovori