Ne znam shta mi se deshava...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Viktorthevicko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 04, 2009 10:44 am

Ne znam shta mi se deshava...

Post od Viktorthevicko »

Imam 24 godine i evo vec 2 godine kako mi se prvi put to deslio, popio sam tada dve kafe i zapalio dosta cigara...pri dolasku kuci neshto u meni je pochelo da se deshava, kao neshto da struji celim mojim telom i samo chekam kada ce da se desi BUM pa da padnem u nesvest ili shta vec(u tom momentu bih voleo samo da je mir, da se ne chuje nishta jer me sve iritira josh jache)... Pre mi se to deshavalo retko sada skoro svaki dan... Chesto mi se dogodi isto i kada se najedem... Osecaj je nekako odvratan, nema na shta nisam obracao paznju da ne unosim u sebe ali mi se opet deshava... POkushavao sam da pronadjem koji faktor je bitan za to stanje ali bezuspeshno... Prestajao sam i sa kafom i sa cigarama ali dzaba... Kao da neshto treperi u meni sve jache i jache i uz kuljanje u stomaku i malo teranje na wc polako prestane....Ne znam da li je psiha u pitanju, jer na samu pomisao da mi nije dobro-bude josh gore...Ili nedostatak nekog vitamina jer se tako neshto slichno deshava i mom tati...Chesto jedemo masnu hranu...Ili je shecer...Stvarno ne znam...Molio bih za bilo kakvu pomoc. Viktor
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Lekar ospte prakse, sve analize, pa ond auput za psihijatra ako je telesno sve ok. LIci na paniku.
pčelica majica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 05, 2009 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

pretjerano bavljenje sobom

Post od pčelica majica »

Panika, jarane, panika.Prestani se baviti sobom, nemoj analizirati svaki svoj postupak.To je prolazna faza u životu mnogih, bit će bolje.Konsultuj se sa stručnom osobom.
carpe diem
Odgovori